ANNONS

Och vem sa att måndagar är öken

/

Tidigt igår eftermiddag kom Wilmer-Malin och hämtade mig och så körde vi in till Wilmer och åt en kanongod lunch. 

Efteråt drog hon med mig till Läkarmissionens butik ute i förorten.

Har aldrig varit där men Malin köper väldigt mycket second hand till fiket och just nu letar hon efter en soffa i gammal stil. Inte riktigt den ovan, även om den var grymt skön att sitta och faktiskt snygg. I verkligheten. 

Fick kalla kårar när jag såg den här bruna servisen. Växte nämligen upp med den och den är så SJUKT ful!

Malin hittade ingen soffa men däremot två coola lampskärmar. Hon byter grejer och målar om allt på fiket ganska ofta eftersom hon har många stamkunder och de älskar den ständiga förändringen.

Vi åkte vidare till ett ställe här i Bromma som jag bara sett skyltar på vägen om. Har varit på väg flera gånger att titta in och nu blev det äntligen av.

När vi var färdighandlade där åkte vi till ett fik i närheten av Malins dotter här i Bromma.

Malin kan aldrig välja bara e n sak utan tog en av varje av flera sorter!

Sen åkte vi hem till Malins dotter Paulina. Hon var 25-åringens bästa kompis när de växte upp så jag har känt henne sedan hon var i 3-års åldern. Hon är nu mamma själv, till Milou.

Malin dukade fram godsakerna hon köpt. Jag kan dessvärre bara smaka yttepyttelite av varje då det är för mycket socker för mig.

Milou föddes med Downs syndrom och med ett allvarligt hjärtfel, vilket gjorde att hon fick bo sina första 10 månader på sjukhus. Efter ett par operationer mår hon nu jättebra.

Världens gulligaste 1-åring!

Det ringer hela tiden på mobilen men jag kan inte svara; ser att det ringer men hur mycket jag än trycker så går det inte att svara. Högst irriterande. Kan inte skicka sms (bara via datorn) inte kolla banksaldo eller Instagram. Måste fixa telefonen den här veckan och ska göra som ni sa, kolla med försäkringsbolaget och se om det är värt att gå via dom.

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00