Jamen det var ju en bra start på veckan … not

Råkade tappa mobilen rätt i marken. Det ser inte särskilt sprucket ut på bilden ser jag men den är nästan obrukbar. En miljard små glassplitter sitter löst och ramlar bort varje gång jag rör telefonen. Den svarta blaffan på höger sida breder ut sig mer och mer och har snart täckt halva skärmen.

 

Nytt glas, nytt kross-skydd och nytt batteri eftersom telefonen stänger av sig en gång i timmen/laddar ur flera gånger om dagen = 2000 pickadoller.

 

Det går bra nu.

 1. Hanna skriver:

  Jag badade med min. Den är stendöd så kunde varit värre. Pepp pepp

 2. Fast om du inte kan svara i den så måste det vara rätt lugnt från maken?? Ringde inte han stupalöst?

  1. Mona skriver:

   Jajamensan, det är vääääry lugnt nu, haha!

   1. Alltid något positivt i eländet 😉

 3. Pi@ skriver:

  Se till att ta en backup innan den slocknar helt utifall det blir så att du måste börja om från början.

 4. iphonehero.se – åker hem till dig och byter glas och batteri. Går då att få RUT-avdrag. Ska testa dem själv inom kort.

  1. D skriver:

   Alltså hate to break it, men oavsett originaldelar eller inte- för att din garanti ska gälla så MÅSTE arbetet vara utfört av en av apple auktoriserad verkstad.
   Eftersom i apples system, så har din mobil ett visst nummer, och ALLA delar i mobilen har också nummer. När de byts ut, skall dessa nummer bytas ut i APPLES system, därför kan endast appleauktoriserade verkstäder gör det, för andra reparatörer har inte tillgång till deras system och då spelar det ingen roll hur mycket originaldelar du än byter till. Det är på så sätt apple kan se om du har bytt delar i din mobil hos någon annan än dem- det står nämligen olika nummer.

   Hoppas du förstår, och andra, att det är värt att lägga mer pengar på det sålänge ni har garanti kvar. Har man ingen garanti kvar eller skall byta in sin mobil visa change, så spelar det ingen roll. iphonereparation.se är inte auktoriserad vad jag kan se.

   1. Mona skriver:

    Jag fixar alltid våra telefoner hos auktoriserade ställen. Gjorde misstaget att inte göra det första gången…

   1. Bra förtydligande! Själv sitter jag med en gammal sexa utan garanti kvar och vill inte köpa nån ny förrän åttan kommer. Byta glas på det här sättet blir en perfekt lösning. Ett halvårs garanti på jobbet duger gott för mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..