Är det någon av er som har provat det här?

Som ni vet bangar jag inte för att fixa med mitt utseende. Mina överjävliga sura rynkor runt munnen och mellan ögonbrynen är ett minne blott och jag kommer fortsätta med det tills jag kolar vippen. Nu är det a l d r i g någon som frågar om jag är sur eller arg.

 

I alla fall. Jag har hört talas om något som kallas för Vampyrbehandling. Vidrigt ord för något som tydligen ska vara bra. Man tar blod från armvecket, separerar blodplättarna och injicerar i ansiktet. Det förstärker mjuka vävnader och förbättrar elasticiteten. Tydligen kan man använda det om man har håravfall då det ökar hårsäckens celltillväxt. Många män gör det här. Metoden har funnits länge inom idrottsmedicin, ortopedi och tandkirurgi.

 

Hur som, jag är svårt sugen på att prova men vill höra om någon av er har provat?

För några veckor sedan gjorde jag en annan sak, ultraljud på halsen och i ansiktet. Har velat vänta med att skriva om det för jag ville se om det var så bra som jag hade hört. Och det var de,t så det kan jag v e r k l i g e n rekommendera, men jag ska skriva ett separat inlägg om det.

 

 

 

 

 1. Sarah skriver:

  Grym behandling

 2. Man provar ju snart vad som helst hehe

 3. Jo, men det var ju det där det blev ett herrans liv om när Kardashians gjorde det för några år sedan. Såg inte så bra ut och så skulle det tydligen inte vara…

 4. Meddela mig när man kan flytta fettet!
  Skulle va ap smart att suga ut fettet i bilringen å fylla på tuttarna! Flytta runt det oönskade fettet till delar som Lixom börjat sina Vinn vinn Lixom !

 5. anette skriver:

  Halsen……kan man hakan också (kalkonhaka) Nu blev jag jätte nyfiken. Kram Anette

  1. Mona skriver:

   Tror att det funkar med Ultherapy, låt mig återkomma om det..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..