Hehe, gissa vem som har rosa fåtöljer


Well, jag gick på magkänslan och köpte fåtöljerna igår. Nu ska jag bara lösa problemet med att skaffa fotpallar i exakt samma färg. Eftersom soffan kommer vara grå så vill jag inte ha en tredje färg på pallarna.

Herregud, jag som alltid har tyckt att rosa är en färg för småbarn men jag har märkt att ju äldre jag blir, ju mer rosa har börjat smyga sig in i mitt liv.

 

Pink makes me happy!

 1. Snyggt Mona, riktigt skitsnyggt! Håller med dig om att rosa som färg ”växer” med… tiden (hm, höll på att säga åldern…)
  Kram

 2. Ragdoll skriver:

  Alltså,jag var en rosa tjej när jag var liten men sedan gick det över och jag har nästan hatat rosa men nu har det hänt nått! Jag köpte en rosa klänning för ett tag sedan, har köpt en rosa tunika och nu är jag rosa från topp till tå inför nyårsmiddagen! Vad fan hände där?!

 3. Kattis skriver:

  Tipsar om att lägga in Bevakning på Blocket. Det har jag gjort flera gånger med saker jag sökt, och hittills alltid fått napp efter ett tag. Det kan ju ta ett tag innan de dyker upp, och då får man ju vara snabb, men förr eller senare så…

 4. Laila skriver:

  Så fina! Helt klart impad över att ni lyckades få in båda i bilen. Satt du med hakan på ratten sedan?
  Man mår bra av att ha lite färg runt omkring sig.
  Ha nu en riktigt härlig sista dag detta år.Det är du väl förkänt.
  Kram

 5. Fick nästan hjärtsnörp när jag tittade in här häromdagen. Jag letar en skön fåtölj som inte tar för mycket plats och har en lång tid funderat och provsuttit den här. Och så visar du dem i rosa som inte ens går att få tag i längre. Jag blev ju galen! Min walk in closet har en fondväg i rosa-grålila (inte mitt val dock så garderoberna skymmer det mesta) och jag ÄLSKAR ju rosa. Nu fick jag de här på hjärnan vilket lär bli mission impossible.

  1. Åh, du m å s t e försöka få tag i dom! Sätt in en annons på Blocket under ”sökes”! Påminn mig lite senare så ska jag göra en efterlysning i bloggen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..