ANNONS

Gaaahh, vad är oddsen?!

/

Det här är den skitfula fåtöljen som jag ska beställa från IKEA i veckan. Dessvärre har dom slutat med just rosa och när jag sladdade in på Blocket och såg att det finns två till salu så gick jag upp i brygga … tills jag kom på att fotpallar är ett måste. Vilket inte säljaren har.

Ringer snabbt till IKEA och frågar om det möjligen kunde vara så att de kanske hade ett par stycken i rosa kvar i några gömmor, men icke. Alltså, jag vill verkligen ha dom men det är stört omöjligt att ha fotpallen i en annan färg då soffan är grå. Och nä, det går inte att få fotpallarna i samma tyg som soffan.

Finns det ingen därute som råkar ha två rosa fotpallar?

Ehh, stor risk … not, men man kan ju alltid fråga.

31
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00