ANNONS

Jakten på en soffa

/

Fick ju äntligen med mig maken ut igår på en soffrunda. Först till Furniturebox’s showroom där favoriten fanns.

img_5921

Maken tog av sig pjucken och lade sig till rätta. Soffan fick godkänt men han tyckte inte om fåtöljen. Planen är ju att han och jag ska ha varsin fåtölj och talibanen får 3-sitssoffan. 

img_5924

Vi åkte därifrån till IKEA och jag bad maken, bara för skojs skull, att sätta sig i dom däringa skitfula fåtöljerna som jag råkade sätta mig i härom dagen och som är de absolut skönaste jag någonsin har suttit i … men som sagt; fula som attan. Over my dead body liksom. Maken sätter sig, stirrar på mig och utbrister: ”Nämen vafan … dom är ju skitsköna!” Jag blir småstressad. Dom ingick inte alls i min plan. Vi gick bort och provsatte oss i den soffa som finns i samma serie men var rörande överens om att den absolut på inga villkor var aktuell. Den var dessutom inte skön.

Frågan var då om man ska köpa fåtöljerna och satsa på en soffa i en helt annan stil. Vi gick runt och tittade. 

img_5925

Maken fick provligga ett gäng och jag tyckte att ovan var den som var snyggast ihop med fåtöljerna men den var dessvärre inte så bekväm. 

img_5753

Däremot den här. Är det någon av er som har den? Den heter Nockeby (som av en händelse är det en del här i finhooden, hehe) och är stor men skön. Det är bara talibanen som kommer att sitta i den så det lär dröja innan den blir nedsutten.

strandmon-oronlappsfatolj-gul__0325450_pe517970_s4

Jag funderar på om jag ska vara wild’n crazy: köpa soffan ovan i den grå färgen men fåtöljerna i … håll i er; senapsgult!

Är jag helt galen då, eller vad tycker ni? Dom är ju så sjukt billiga så det är ju inte hela världen om man ångrar sig om ett tag.

48
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00