ANNONS

Noll knop men soon ett nytt vardagsrum

/

Gårdagen går till årets lataste dag. I did nothing. Fick lite dåligt samvete på eftermiddagen och började plocka. Man vet att man har mycket skit om man lyckas fylla två fulla sopsäckar bara från kök och matsal. Det blir en tur till tippen idag med andra ord.

På kvällen kom min mamma och hennes man över. För mig går julen bara ut på en enda sak; att få äta min absoluta favoriträtt all time high.

img_5918

Lutfisk. Hehe, jag vet, det ser skitäckligt ut eftersom jag måste gegga ihop allt. Fifan så gott det är. Måste äta sakta så att jag kan njuta av varenda tugga. Det är bara jag och min styvfar som äter det, de andra äter skitäcklig julgröt.

För några veckor sen gick till en salong och gjorde en nagelförlängning. Oj så fin jag blev. Oj så opraktiskt när man står och röjer på ett lager varje dag. Efter en vecka panik-klippte jag av dom. Man bygger ju upp naglarna med gelé varför jag hade ett tjockt hårt lager kvar som inte gick att ta bort. Har sett förjevlig ut i nån vecka nu. Igår jag upp och b e t loss gelén.

img_5917

Herrgud som jag såg ut! I min värld är det här det absolut värsta av alla värsta-grejer. Ovårdade naglar går fetbort. Hela kvällen gick åt till att fila bort skiten så att jag kan visa mig på stan. Jag tycker långa naglar är superfint och vill verkligen ha det men det går inte med mitt jobb. Hade jag varit en normal kontorsböna så skulle det funka men jag tillbringar 99% av min tid på lagret så det är helt omöjligt. Borde ha tänkt på det innan jag gick och gjorde dom. Just nu försöker jag organisera om 500 kvm eftersom vi har börjat med ett nytt affärsområde som kräver en del yta. Det kommer ta ett par veckor och jag är skitig som f-n när jag åker från jobbet.

Idag annandag jul. Har fått maken att lova att åka till Furniturebox’s showroom i Farsta samt en vända till IKEA. Eller ja, vill han vara med och välja så är det liksom bara att hänga på. Om 10 dagar har jag en ny soffgrupp. Det tog bara 20 år att få sin vilja igenom. Halleluja.

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00