ANNONS

Nisse, the love of my life

/

img_5897
img_5904

Tänk att jag, som ALDRIG i livet skulle skaffa en hund … eftersom dom dör och då blir man skitledsen … plötsligt har en fyrbent herre i mitt liv.

Och det här med djur i sängen. Fifan så äckligt. HUR kan folk låta en hund slagga i sängen? Inte en chans i världen att jag skulle tillåta det. Inte ens i soffan. Vidrigt. Snuskigt. Bläk.

img_5622

Sen ba’; ”kom nu lilla gubben, nu går vi och lägger oss…”

Loser.

Och det är verkligen sant; kärleken man får från dom är obeskrivlig. Hur förbannad, ledsen och irriterad man än är, så försvinner det på 0.2 sekunder när den här killen hoppar upp i famnen och vill vara när en. Jag är toksåld. Han är med mig överallt och jag kan inte ens fatta hur jag kunnat levt så länge utan att ha haft en Nisse i mitt liv.

Jefla hund.

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00