ANNONS

En Smart-Bil?

/

Wilmer-Malin sa något härom dagen som har fastnat:

viewimage

”Mona, du som åker omkring överallt, du borde ha en Smart-Bil, då kommer du dessutom in mellan alla bilar när du ska parkera!”  

Först undrade jag om hon var packad. Jag som de senaste decennierna åkt i Volvo. Tryggt och säkert.

Sen tänkte jag efter. Det är ju sant, jag åker som en skottspole fram och tillbaka i och runt stan. Helst i vår Volvo-jeep som inte är en jeep. Inte så miljövänligt direkt. Jeepen, som inte är en jeep, har hängt med sedan vi hade våra 10 videobutiker, som jag jämt och ständigt åkte runt och levererade grejer till. Det är helt klart världens bästa bil för fifan som vi har kört grejer i den.

Frågan är nu om jag verkligen ska satsa på en Smart. Jeepen, som inte är en jeep, ska bytas ut under nästa år.

Vad tycker ni? Min stora skräck har alltid varit att om man sitter i en sån där liten leksaksbil så blir man rätt platt om någon kör på en. Någon som har, eller har haft en sån bil?

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00