Äntligen TanCan!

Reklam för mina egna produkter

img_5747

Yeay, vi har fått in en liten sändning TanCan. Får inte in nästa sändning förrän om några veckor så det är först till kvar som gäller!

1894-4-evince-1

Just ja, vi har fått in en liten variant, som man kan ha med på resor … vi är ju några stycken som insett att sol fördärvar våra ansikten så den är perfekt att ha i handväskan/fickan!

 

HÄR hittar ni dom!

 1. Bodil skriver:

  Fast jag blev lite ”glad” att din blogg frös min nya mobil. Det hände inte med den gamla men häromdagen installerade jag min
  Iphone 7+ och trodde den var skräp direkt men insåg sen att det var din blogg som var skälet.

  God Jul & Gott 2017, Mona.
  Tack för i år.

  1. Mona skriver:

   Fina Bodil. Älskar att du har hängt här så länge. Så tacksam. God Jul och Gott Nytt År önskar jag dig också!

 2. Maria skriver:

  Blir helt galen på att din blogg fryser varenda gång man går in på den så hela telefonen ballar ur å måste startad om. Vad är det för fel? 🙁

  1. Mona skriver:

   Inget mot vad jag blir och det härjar influensa på Tailsweep så ingen kan lokalisera problemet just nu. De trodde att saken var löst men icke…

 3. AniLove skriver:

  Slog till på en sån där burk (man vill ju sina kollegor väl, och min vinterbleka nuna kan vara rätt magstark kost, i synnerhet om man råkar på mig pre-coffee), och ser fram emot att testa den. Men redan innan den anlänt så måste jag bara ge ett plus i kanten för de trevliga meddelandena som poppar upp när man beställer, och även det som medföljer beställningsbekräftelsen. Det är ju så man vill beställa något mer på stört, bara därför. 😀

  Häppy Christmas på dig, jag hoppas den blir betydligt bättre än du vågat hoppas på.

  1. Mona skriver:

   Haha, synd att Schenker hann iväg, annars hade paketet gått idag! Och du, tack, det hoppas jag också. God Jul på dig och just det ja, GLÖM nu inte att titta på min videofilm om hur du ska spreja. Gå upp i sökrutan här i bloggen och sök tancan, så kommer den upp i nåt av inläggen. Du m å s t e verkligen titta på den annars kommer du bli skitsur på mig.

   1. AniLove skriver:

    Jag får försöka komma ihåg det. Men jag måste varna om att jag ju börjar bli till åren och är redan nu smått senilinkonsekvent, så det kan bli lite vad det vill med den saken. 😀

     1. AniLove skriver:

      Jisses, kvinna, gick du raka spåret till lagret och packade burken eller?? Galet snabb leverans ju! Och i går kväll var det dags. Pep in i duschen och sprayade för kung och fosterland, dök i säng och inväntade med spänning resultatet nu på morgonen. Och … *trumvirvel* … jag är ju SKITSNYGG! Eller ja, jag skrämmer i alla fall inte barn och hjärtklena. Det blev jättebra! Kommer beställa en pall med diverse burkar framöver, hoho! 😀

      1. Mona skriver:

       Jag har ju SAGT att det är good shit!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..