Rolig uppgift i bloggvärlden

jury_lila

I februari så är det dags för skönhetsmagasinet DaisyBeautys första skönhetsgala; Daisy Beauty Awards. Jag blev tillfrågad om jag ville sitta med i juryn för en av kategorierna, hårvård/hårstyling. Väry big ära så jag sa givetvis ja.

 

Årets hårvård/hårstyling

11239262-7104361135343159

 • Label.m Diamond Dust schampo + balsam
 • hair_dryshampoo_dark_1_1
 • Moroccan Oil Dry Shampoo
 • loreal-magic-retouch
 • L’Oréal Paris Magic Retouch Instant Root Concealer Spray
 • grazette-crush-wonder-mask-150ml-1132-161-0150_1
 • Grazette Wonder crush mask
 • 000217_2-250x250
 • Davines Blowdry Primer

De senaste veckorna har jag därför fått testa dessa produkter. Mycket spännande och den produkt som vinner presenteras på galan. Ska för övrigt bli jättekul att få vara med. Avstår det mesta av de inbjudningar jag får men det här tänker jag inte missa!

 1. Eva N skriver:

  Åh vilket roligt uppdrag!

 2. Krista skriver:

  Älskar Root concealern.

  1. Mona skriver:

   Vet inte om jag får säga än vad jag tycker så jag återkommer!

 3. Lisa skriver:

  Kan inte heller läsa din blogg. Om man kan så låser det sig så fort man ”byter sida”
  Vill ju läsa

 4. Annnika skriver:

  Det funkade bättre att kolla bloggen via telefonen ett tag men nu är problemet tillbaka

 5. Jennie skriver:

  Det är stört omöjligt att kolla bloggen via IPhonen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..