När man inte har den brightaste idén

För nån månad sedan köpte jag sprejfärg. Visade burken här i bloggen och någon skrev att jag köpt fel. Att det var genomskinlig lackfärg och inte svart. Åkte till Bauhaus och köpte en ny burk, ställde den på en hylla och somnade om. Typ.

 

Härom kvällen släckte jag alla lampor, borstade tänderna, tvättade ansiktet och gick upp för trappan för att lägga mig. Klockan var strax efter midnatt.

img_5641

Slängde ett getöga på den hylla jag sedan dackefejden varit på väg att sprejmåla svart. Såg den ena av sprejburkarna, den som var genomskinlig och tänkte att ”jag provsprejar lite i hörnet så ser jag om den verkligen är det”. 

 

Det visade sig att den var toksvart. Nämen hoppsan, så bra. Lyfte ut hyllan i rummet mellan alla sovrum. Eftersom badrummet fortfarande inte är klart så är golven täckte med skydd .. hela vägen ned till hallen. Jag sprejar. Och sprejar. Fifan så fint. När jag är klar går jag och lägger mig. Maken ligger redan i sängen och tittar på nåt program på sin iPad. Med hörlurar på. Efter en stund tittar han upp:

 

”Vafan är det som luktar?”

 

”Ähum .. färg.”

 

”Vadå ”färg”?”

 

”Amen alltså, jag råkade måla en hylla.”

 

”Nu?”

 

”Ja, och?” och inser att det kanske inte var veckans bästa beslut

 

Känner att det luktar så in i helvitti. Det blir bara värre. Lackfärg. Får nästan svårt att andas. Går upp och stänger dörren Kikar mot talibanens dörr, som är stängd. Hennes rum ligger närmast där hyllan står och jag hoppas vid Gud att hon inte får några bestående men av den sjukt starka lukten.

 

Efter ett par timmar somnar jag. Mest troligt stenhög. Vaknar. Går ned till badrummet och sätter mig i badkaret. Jag duschar nämligen sittande där. Råkar plötsligt se mina fötter. 

img_5688

Hur jefla dum får man vara egentligen?

img_5647

Men hyllan blev snygg!

 

 1. Laila skriver:

  Japp, Hyllan vart jättesnygg!

 2. Ragdoll skriver:

  Du är för rolig du! 😀

 3. Anne M skriver:

  Ungefär så där såg mina fötter ut när hag testat TanCan första gången Man lär sig…….

 4. Sicka fötter! Hahaha men jo, hyllan blev väldigt snygg. God Jul!

 5. Micaela skriver:

  Skulle ha oroat mig mer för Nisse med sin känsliga nos än för talibanen. Men han kanske inte var i närheten 😉

  1. Mona skriver:

   Sant, dock låg han under duntäcket … som han alltid gör fram till morgonkvisten då han kryper fram och lägger sig på kudden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..