När man har längtat efter ett Ellos-avsnitt

I fredags kom ÄNTLIGEN det avsnitt jag mest sett fram emot att se. Vi pratar om relationer och en av gästerna var Charlotta Flinkenberg, som jag verkligen klickade med. Tyvärr så är ju inte dom här programmen så långa, hade de varit det så hade ni skrattat knäskålarna ur led för JÖSSES så kul vi hade.

Vi spelade in hur länge som helst, men det blev bara 14 futtiga minuter. Håll till godo!

 1. Får man någonsin någon respons från Tailsweep?

 2. Sophia skriver:

  Hej!
  I några dagar nu så har internet på min mobil (iPhone) hängt sig varje gång jag gått in på din blogg. Trodde först det var telefonen som krånglar men efter några dagar i dag så misstänker jag bloggens hemsida… Fungerar på alla andra sidor och bloggar nämligen. Så för man hålla och stänga ner och försöka igen flera gånger tills det går att komma in.
  Frågade min bästa kompis som också är en trogen läsare och hon hade samma problem :/.
  Det kanske redan är någon som hojtat till om detta, men tänkte att jag får skriva iaf! Får ju abstinens när jag inte kan läsa din blogg som vanligt! 🙂

  1. Tack, jag mejlade Tailsweep i fredags och hoppas att dom fixar problemet snabbt!

  1. Affe skriver:

   Jag trodde jag var ensam om detta, trodde telefonen höll på ge upp

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..