Rumänsk soppa och handsydda handskar

I veckan var jag hembjuden på lunch hos Stella, som jag träffade för första gången bara för några veckor sen. Hon är en driven kvinna med många bollar i luften. Bland annat har hon startat en hemsida som säljer apsnygga handskar i superkvalitet, tillverkade i Rumänien.

img_4328

Det var en gemensam kompis som förde oss samman och jag fick en snilleblixt. Jag har länge velat ta fram en väska som är tillräckligt stor för att rymma det allra nödvändigaste men som man kan ta bort axelremmen och då använda som en större plånbok … och slänga ner i en stor väska. Jag har något liknande själv som jag har använt mycket men jag vill göra en egen variant. En MonasUniversum-variant. I veckan skickade Stella ned min idé så vi får se vad det blir.

 

Hon bjöd på supergod rumänsk soppa med kycklingbollar. Så god att jag inte hann fota innan det tog slut. Jag var egentligen där för att hämta lite handskar som jag beställde förra gången vi sågs.

img_4319

Nu hade det ena paret kommit och dom är to die for. Sömmarna är handsydda och skinnet är s å mjukt.

img_4321

Kvinnan som syr dom hinner göra 9 st sådana här om dagen. Snacka om att ta tid!

 

Jag frågade Stella om hon inte kan ta fram likadana i andra färger. Med vit söm t ex. (Eller har ni några bra färgförslag?) Grå med vit söm kanske? Eller grå med svart söm? Jaaa, d e t vore snyggt! Jag har sagt att jag tycker att hon ska satsa på handskar som sticker ut lite.

d-fargade-kilar_2

Någon av er sa att en av hennes varianter redan finns på marknaden och det gör dom, men inte så som Stellas.

 

Tänkte inte märka det här inlägget med Reklam eftersom jag betalar för handskarna men medan jag skriver det här så gick jag in på hemsidan för att leta efter en bättre bild på den översta handsken här och då såg jag att hon har jättebra rea på flera av handskarna … bland annat kilhandskarna så då blir det här ett reklaminlägg ändå … fast egentligen inte!

 

Äh, här HÄR hittar ni alla. Jag ska beställa till min mamma i julklapp.

 

Uppdaterat: Det går inte att komma in på hemsidan och jag pratade med Stella, som berättade att sidan är överbelastad just nu … så hav tålamod!

 1. Johanna skriver:

  Åh jag skulle vilja ha handskar i färg typ cranberry, gråa och beige eller vit. de är väldigt snygga men jag skulle föredra om sömmarna inte var i alla regnbågens färger 🙂

  1. Mona skriver:

   Vet att Stella läser det här och hon kommer be sömmerskan ta fram olika prover baserat utifrån era önskemål, dock kommer det vara 2 veckors leveranstid på dessa. Jag lägger ut i bloggen när hon får hem alla prover.

 2. Stella skriver:

  Tack för alla besök och fina omnämnanden vi fick på http://www.DinHandske.se idag. Hela sajten kraschade, helt otroligt=)
  Nu är vi uppe igen, trevlig helg alla ni, hälsar Stella

 3. Åse skriver:

  Är det någon mer än jag som har problem med denna hemsida när jag surfar via iPhone/Safari? Det liksom fryser, hela appen hänger sig. Jag får stänga av appen och försöker jag på nytt händer samma sak igen? 🙁 Jag har iOS 10.1.1 installerad.

  1. Mona skriver:

   Har hört flera idag som säger samma sak. Har mailat tekniksupporten men lär få vänta till på måndag innan jag får svar/rätsida på det.

 4. Nilla skriver:

  Länken verkar inte funka, i alla fall inte för mig

 5. Malin skriver:

  Jag kommer inte in på hemsidan, tycker handskarna är skitfina.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..