ANNONS

När man är världens bästa mamma

/

Talibanen är en sucker för Youtubers. I synnerhet två stycken: Therese Lindgren och Thomas Sekelius. Therese är dock The One And Only.

img_4236

Härom veckan fick jag en inbjudan till ett event. Det kommer sånt varje vecka men jag går ytterst sällan numer. Den här kom dock från Aida på Let’s Face It. Ett företag som har flera make up-märken men framför allt ett sminkborstsmärke som heter Real Techniques. De var med på Beauty-konferensen i London.

Talibanen får inte inte sminka sig. Eller nja, jag har denna termin gått med på mascara. Däremot går hon all in på alla danstävlingar. Således har hon shitloads med smink eftersom jag får kopiösa mängder. När hon såg inbjudan gick hon bananas. Särskilt hon såg att Thomas Sekelius skulle vara kvällens konferencier.

Jag talade om att jag var tvungen att tacka nej eftersom jag lovat att praktisera på dansskolan och hjälpa till att sälja biljetter till terminens avslutningsshow som går av stapeln första helgen i december. Talibanen grät .. bönade och bad, men jag sa att ett löfte är ett löfte och att det går fler tåg.

Jag messade Aida och berättade att jag inte kunde komma och varför.

img_4292

I förrgår kom ett bud.

img_4293
img_4294

Aida hade skickat över shitloads med borstar och … ähum … sminksvampar, eller vad de nu kallas för. Man kan säga att det var någon som blev överlycklig.

I går morse får jag ett sms från dansskolan som säger att jag inte behöver komma och hjälpa till. Jag mailar Aida och säger att jag kommer på eventet och att jag tar med mig talibanen. Hon har aldrig varit på ett event och kommer mest troligt inte att få gå på så många mer, förrän hon blir äldre, men det här ville jag verkligen att hon skulle få hänga med på. Inga problem, vi blev uppsatta på listan och det var frid och fröjd. Talibanen kvittrade som en kanarierfågel och plötsligt var det inga problem alls att gå ut med sopor, rasta hunden och laga mat. She was in heaven. Berättade för alla kompisar, som givetvis blev gröna av avund.

Några timmar innan eventet igår hör Aida av sig i panik och berättar att hon, i sista stund, fått reda på att det är 18-års gräns. Detta då man skulle hålla till på Café Opera, där de har ett utskänkningstillstånd.

Alltså, DOM tårarna när jag berättade för talibanen. Hon blir sällan ledsen men h e r r e g u d så genuint ledsen hon blev. ”Men mamma, jag ville ju så gärna träffa Therese … och Thomas!” 

img_4341
img_4352

Som den gode mor jag är åkte jag därför in själv. Det var jag och 300 unga elitsminkare. Jag var mest troligt den e n d e som inte hade något smink på mig över huvud taget.

img_4359

Eventet var fantastiskt genomtänkt och snyggt utformat.

img_4339

Hade turen att träffa flera av tjejerna som var med till London så det gick ingen nöd på mig. Lina  Isabelle och Jasmine.

img_4344

Samma tjejer igen men med fina Aida.

Rätt var det var fick jag syn på Therese. Alltså. Det är INTE min grej att gå fram till folk jag inte känner och i synnerhet inte Youtube-kändisar men talibanens krokodiltårar var alltför färska så jag tog mod till mig och gick fram. Förklarade att jag hade en ung dam hemma, som dyrkar marken hon går på och bla bla bla.

img_4362

Något pinsamt men Therese vare oerhört ödmjuk och hade inget emot ett foto. Messade talibanen, som blev ännu olyckligare när hon såg fotot.

img_0335

Kom hem med en presentpåse utan dess like. Det var nästan så att man skämdes vad prylar men det tröstade talibanen åtminstone lite grand. Hon har terminens sista danstävling på lördag så det lär komma väl till pass!

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00