ANNONS

Min hals och Dr Kader

/

Ni som hängt här länge vet ju att jag och min hals inte är så bra kompisar. Gick ju ned 43 kilo, blev skitsnygg men halsen var plötsligt 87 år och jätteskrynklig.

Jag älskar mig själv och allt det där bla bla, men min hals är inte kompatibelt med något. Är dessutom inte tillräckligt skrynklig för övrigt för att kunna göra en ansiktslyft och eftersom jag dessutom gillar ansiktsrynkor så kommer det aldrig att ske.

Jag går ju och får botox och fillers hos Jenny men hon är specialiserad på just injektioner och hudvård. Jobbar t ex inte med ultraljud. Min kompis Lena har under en längre tid pratat om en Dr K Clinics. Hon möter många kliniker i sitt yrke och den här pratar hon om j ä m t. Hur duktiga de är, hur fint det är, hur trevliga dom är. Jag var där på ett event härom veckan och när jag gick därifrån så hade jag bokat in mig på en konsultation hos självaste Dr Kader.

När jag ska göra något, eller träffa någon, som den här doktorn, så går jag all in och dammsuger internet på info om vederbörande. Är livrädd för att träffa på nån kvacksalvare för tro mig, det finns det gott om i den här branschen. Men bara det faktum att Lena lämnat goda vitsord var good enough. Hon har järnkoll på vad och vem som är bra och seriös.

Den här doktorn har en enda nackdel: han är brutalt ärlig. B r u t a l t. Mig passar det bra men det har berättats om damer och tjejer som kanske blivit lite besvikna över att deras önskemål inte har gått att infrias. Eller ja, Dr Kader, eller Hadde, som han heter i förnamn, har i många fall valt att tacka nej till att utföra ingrepp som resulterar i en synlig förändring ”åt fel håll”. Alltså, han är som ”min” Jenny: man ska förstärka och förbättra och se till att resultatet är anpassat efter grundutseendet. Med andra ord göres ankläppsfanatiker sig icke besvär.

Jag klev in i och skakade hand med en mycket ung man. Var glad över att jag hade gjort lite research innan så att jag visste att även om han är en ung doktor så är han extremt skicklig. Skolad utomlands. I grunden en käk/implantant-kirurg som alternerar mellan Stockholm och London.

img_4312

Hadde började med att fota halsen.

img_4313

Sen klämde och kände han på min hals. Bad mig göra konstiga miner. Såg fundersam ut. Backade och tittade, lutade sig fram och kände. Tittade lite till.

img_4314

Sen gick han till datorn och skrev lite. Lena och Kelli (Haddes syster som också jobbar på kliniken)  var med och båda höll andan. För att inte tala om vad JAG gjorde. Skitnervös över att han skulle säga: ”sorry, men det är tyvärr bara kniven som gäller här”. 

img_4309

Efter en stund öppnar han munnen. Jamen jo, det går att fixa. Han har just precis en timme före mitt besök, bestämt sig för att investera i en speciell ultraljudsmaskin som det bara finns ett par stycken av i Sverige. ULTherapy heter den och med hjälp av ultraljud tillsammans med en annan behandling, som jag just precis nu glömt bort vad den heter, så tror han att halsen går att fixa till. ”Den kommer nog inte att bli 100% bra, men du kommer märka en betydlig skillnad!”

Alltså, jag är inte ute efter att se ut som 25 men det gör inte ont om halsen ser lika gammal ut som resten av bohaget på den här kroppen gör. Just saying.

Hur som, jag avvaktar tills han får hem maskinen sen ska jag visa er. Har inte fått något pris ännu men jag är övertygad om att det är värt varenda krona.

Tänk om jag kan ha en glad hals nästa sommar!

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00