ANNONS

Maybeauty – ansiktsmask

/

Reklam/Erbjudande

Japp, nu är det dags för ett bra erbjudande från Maybeauty igen. Ni som hängt här länge vet ju att jag använder flera av deras produkter regelbundet. Fotmasken är min absoluta favorit och den kör jag en gång i kvartalet.


Men, det var inte den jag skulle prata om nu. Idag ska vi prata om ansiktsmasker/geléer.

p1020211

I badrummet har jag en Maybeauty-låda med olika produkter som jag fyller på mellan varven. Nu har talibanen blivit så stor så då och då gör vi det här tillsammans. Hon har en typisk tonårshy som periodvis har en massa finnar.


Härom veckan körde vi ett dubbelpass. Vi började båda två med The Incredible FaceGel.

img_3374

Den rensar bort döda hudceller, rengör porerna och tar bort oljiga hy. Talibanen älskar den.

img_9740

Jag föredrar att använda pensel när jag håller på med masker/gelér. Lättare att applicera. Jag kör cirkelrörelser och masserar in gelén. Efter ett tag lossnar en massa skit och när man har sköljt av ansiktet är man len som sammet.

img_3375

Talibanen fortsatte med The Incredible PoreMask

img_3378-1

En lermask som suger ut talg, fett och drar ihop igen porerna. 

img_9757-1

Efter 30 minuter har den torkat. 

img_9748

Själv gick på min favoritmask; The Incredible FaceMask. Den använder jag minst en gång i månaden men om jag precis har varit och botoxat bort ”arg-rynkan” fuskar jag.

img_9746

Dock måste man hålla koll på vad man pysslar med, annars ser det ut så här!

p1020222
fullsizerender

Den här masken är SUPERskön och jag älskar den på riktigt. Det är djuphavslera och den tar bort pormaskar lika bra som den tar bort olja i fet hy … och motverkar orenheter. 

img_9752-1

Sen går man ut i köket och lagar mat. Ca 40 minuter senare är det dags att tvätta av sig. Eller ja, lermasken tvättas av ….

img_9758

…. medan FaceMasken d r a s av. Nu använder jag den här så regelbundet att jag är van, men första gången ska det väl erkännas att det kändes ända ner i Fiffi.

img_9763
img_9770

img_9776

Två babyrumpor de luxe! Viktigt att tala om är att dessa produkter jobbar bra tillsammans.


Jag har jobbat med Maybeauty i ett par år nu och har gått igenom samtliga av deras produkter. Utom mascaran eftersom jag har lösfransar. FootMasken, FaceMasken och håroljan är No 1. Har även provat hårmasken två gånger och den är också grym. Den och oljan ska vi prata om i december.


Nu får ni läsare 30% på ovan produkter. HÄR kan ni gå in och läsa mer, rabattkoden är monarenhy. (Älska att jag har en läsare som beställde 6 stycken FaceMask … till sin make för några veckor sen!


… och han är supernöjd.)


Just det ja, givetvis gäller rabatten alla Maybeautys produkter!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00