ANNONS

Måste ha

/

img_4230

Jag såg den här miniväskan för bomullsrondeller inne hos Kicki på DaisyBeauty och jag bara måste ha en. Har googlat sönder nätet men den går inte att hitta. Mailade Kicki i natt när jag satt uppe men hon har inte hunnit svara ännu och känner jag henne rätt så har hon fått den. Har googlat Bioderma, men nä, den finns inte.

V a r f ö r har ingen kommit på idén att tillverka såna tidigare, va va va?! Hatar när dom ligger i necessären och blir solkiga och lägger man dom i små plastpåsar så blir påsarna för knöliga i necessären.

VAR kan jag hitta den, eller liknande?!

Mvh

Skitviktiga problem

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00