ANNONS

Vattentricket som tar bort 99,99% av hemmets bakterier 

/
SPONSRAT AV Kärcher

Ångtvätt är ett verktyg som med modern teknik städar bort bakterierna hemma, helt utan kemikalier!

Det är enkelt att använda din ångtvätt, det enda du behöver göra är att tillsätta vatten som sen upphettas till ånga. Ångtvätten kommer med sitt hårda tryck åt att göra rent även i de mest svåråtkomliga områdena.

Lika effektiv som andra städverktyg

Du kan använda ångtvätten i köket, badrummet, på textilier och hårda ytor som stål och kakel. Tester har visat att vid en grundlig rengöring av hårda ytor med Kärchers ångtvätt dödas 99,99% av de vanligaste hushållsbakterierna.

Inga allergiframkallande kemikalier

Eftersom att du inte behöver använda några kemiska rengöringsmedel bildas det inte några allergiframkallande städrester på de ytor som du rengjort. Du behöver därför inte oroa dig för att dina barn ska få i sig några rester från kemikalier när du har gjort rent golvet eller deras leksaker med ångtvätten.

Brett användningsområde

Ångtvätten har ett brett tillbehörsutbud. Därför kan du också använda den till att rengöra fönster, som ångstrykjärn eller som hjälp vid tapetsering.

Läs mer om Kärchers ångtvätt här.

SPONSRAT AV Kärcher
17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00