Känner du någon som har cancer, eller är du själv drabbad?

Jefligt viktig reklam, så scrolla inte bort det här!

Ni vet ju att mitt hjärta vurmar starkt för CancerRehabFonden, eller CRF som jag kallar dom här inne. De är en insamlingsorganisation (med 90-konto) som är helt beroende på de pengar vi skänker.

 

”CancerRehabFonden är en insamlingsorganisation vilket innebär att vi är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag för att kunna finansiera våra rehabveckor. Ju mer pengar vi samlar in desto fler cancerdrabbade kan vi hjälpa. På grund av att våra ekonomiska resurser är begränsade har vi ibland kö till våra rehabveckor. Vi rekommenderar ändå att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, då vi har väntelistor på de fullsatta veckorna och ibland får avhopp. Välkommen in med din ansökan – vi hjälper dig till en rehabvistelse så snabbt vi kan!”

 

När jag och Mirka var och åt lunch med Eva, CRFs generalsekreterare, för nån månad sen så noterade jag att Eva hade på sig ett supersnyggt armband … som den armbandconnoisseur man är. Eva berättade då att de höll på att ta fram ett armband som de ska börja sälja till förmån för organisationen. De gör nämligen ALLT för att dra in pengar. Eva sa dock att jag absolut inte fick skriva något om det eftersom armbanden inte var färdiga ännu.

img_2612

När jag kom hem igår låg det ett kuvert på köksön. De är här nu!

img_2613
img_2614
img_2617
img_2615

Armbandet är SÅ snyggt. I läder. Reglerbart. Och ALLA kan använda det.

 

Priset?

 

149 pickadoller och ALLT går till organisationen. Jag skulle vilja att varenda kotte av er som har 149 kr över, verkligen skaffar det här.

 

HÄR köper du det. Och tack för att ni gör det, CRFs arbete betyder så oerhört mycket för alla som är drabbade. Just det, sa jag att dessa rehabiliteringar är gratis? Just nu har de köer och ju mer pengar de får in, ju kortare blir köerna.

 

HJÄLP nu!

 1. Monica skriver:

  Har precis beställt ett! Snyggt och för en bra sak!

 2. Marie skriver:

  Försöker maila till info@ cancerrehabfonden .se för funkade ju inte att beställa trots att jag skapade konto o lösenord , hoppade bara mellan varukorgen o adress?? Och nu så kommer det upp att ” detta konto finns inte ” okej … jag ger upp ! Synd ..

  1. Hej Marie! Du får gärna höra av dig till oss på info@cancerrehabfonden.se eller på telefon 08-522 001 00 så hjälper vi dig med din order. Stort tack för att ni ger oss feedback som gör att vi kan förbättra vår webbshop och göra det ännu lättare att köpa vårt armband. Vänliga hälsningar,

 3. Hej Tina,

  Kan förstå att man inte vill uppge personnummer, vi ska se till att ändra det. Syftet är bland annat att vi vill undvika att någon gör en beställning mot faktura i falskt namn. Du kan maila din beställning till info@ CancerRehabFonden.se och bara ange namn och adress så ordnar vi det.

  1. tina skriver:

   Tack. Har precis mailat en beställning på tre armband till dig

 4. tina skriver:

  Hade mer än gärna köpt armbandet men förstår inte – och gillar def inte – att jag måste uppge mitt personnummer för att kunna köpa armbandet.
  Synd för armbandet är jättefint och syftet är kanon!

 5. Marie skriver:

  Funkar inta att köpa ? Får bara registrera sig flera gr?

  1. Hej Marie,

   Om du skapar ditt konto dvs anger e-post adress och välj ett lösenord så ska du komma in direkt i shopen. Jag prövade nu och det fungerar för mig. Hör av dig om det inte skulle fungera. Maila till info@cancerrehabfonden.se Med vänlig hälsning, Eva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..