ANNONS

Känner du någon som har cancer, eller är du själv drabbad?

/

Jefligt viktig reklam, så scrolla inte bort det här!

Ni vet ju att mitt hjärta vurmar starkt för CancerRehabFonden, eller CRF som jag kallar dom här inne. De är en insamlingsorganisation (med 90-konto) som är helt beroende på de pengar vi skänker.

”CancerRehabFonden är en insamlingsorganisation vilket innebär att vi är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag för att kunna finansiera våra rehabveckor. Ju mer pengar vi samlar in desto fler cancerdrabbade kan vi hjälpa. På grund av att våra ekonomiska resurser är begränsade har vi ibland kö till våra rehabveckor. Vi rekommenderar ändå att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, då vi har väntelistor på de fullsatta veckorna och ibland får avhopp. Välkommen in med din ansökan – vi hjälper dig till en rehabvistelse så snabbt vi kan!”

När jag och

Mirka

var och åt lunch med Eva, CRFs generalsekreterare, för nån månad sen så noterade jag att Eva hade på sig ett supersnyggt armband … som den armbandconnoisseur man är. Eva berättade då att de höll på att ta fram ett armband som de ska börja sälja till förmån för organisationen. De gör nämligen ALLT för att dra in pengar. Eva sa dock att jag absolut inte fick skriva något om det eftersom armbanden inte var färdiga ännu.

img_2612

När jag kom hem igår låg det ett kuvert på köksön. De är här nu!

img_2613
img_2614
img_2617
img_2615

Armbandet är SÅ snyggt. I läder. Reglerbart. Och ALLA kan använda det.

Priset?

149 pickadoller och ALLT går till organisationen. Jag skulle vilja att varenda kotte av er som har 149 kr över, verkligen skaffar det här.

HÄRköper du det. Och tack för att ni gör det, CRFs arbete betyder så oerhört mycket för alla som är drabbade. Just det, sa jag att dessa rehabiliteringar är gratis? Just nu har de köer och ju mer pengar de får in, ju kortare blir köerna.

HJÄLP nu!

22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00