ANNONS

… och så var det fredag igen

/

Fördelen med att vi har sinnessjukt mycket att göra är att dagarna svishar förbi. Nackdelen är att man inte hinner leva ordentligt.

img_2505

Men, jag har sedan länge bestämt mig för att, även om det ALDRIG tar slut på jobbet så går jag ändå. Utan att ha dåligt samvete. Eller bokar in luncher med kompisar.

img_2508
Igår sladdade jag bort till Bromma Blocks, en galleria precis intill jobbet. Perfekt när jag har lunchdejter.
img_7705

Mirka hade ett ärendet här i Stockholm så vi passade på att umgås lite.

img_7704-jpg

För några veckor sedan gjorde jag en uppdatering på min iPhone. Det var ungefär det mest korkade jag har gjort eftersom telefonen betett sig helkonstigt sedan dess. Alltså, är det inte så att en uppdatering ska göra den bättre, va va va?! Mirka försäkte hjälpa mig men det gick åt helvitti. Kan inte längre blogga så jag blev så förbannad att jag deleateade hela WordPress i telefonen. Jättemoget. Måste in till Tailsweep idag och be killarna hjälpa mig.

img_2509

Mirka bjöd mig på fika på Espresso House och för en gång skull beställde jag ett bakverk. Ähum, två tuggor senare var jag tvungen att ge upp. Hur god som helst men jag klarar inte för mycket socker.

img_2510

Åkte och storhandlade i en blågul affär.

img_2512

På kvällen hade vi en liten släktmiddag. Talibanen stod för menyn. Sjukt gott men jag glömde att fota. Däremot så måste jag faktiskt rekommendera det här alkoholfria vinet. Mina föräldrar är duktiga på viner och höll med om att det var ”väldigt, väldigt gott”. Jag har fått det av LidbyLiving-Malins man, Johan. Han är stor vinhandlare och Malin tyckte att jag skulle prova det här.

Jaha, fredag som sagt. In till jobbet i exakt två timmar och packa ordrar, sen tar jag fredag. Ska göra nåt för mig väldigt lyxigt. Har lite tidningsmagasin som jag inte hunnit läsa så jag tänker sätta mig på Wilmer Kaffebar, äta lunch och läsa tidningar. Efter det har jag lite ärenden på stan och ikväll väntas middag med vänner.

Hur ser er fredag ut? Genuint nyfiken.

46
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00