… och så var det fredag igen

Fördelen med att vi har sinnessjukt mycket att göra är att dagarna svishar förbi. Nackdelen är att man inte hinner leva ordentligt.

img_2505

Men, jag har sedan länge bestämt mig för att, även om det ALDRIG tar slut på jobbet så går jag ändå. Utan att ha dåligt samvete. Eller bokar in luncher med kompisar.

img_2508
Igår sladdade jag bort till Bromma Blocks, en galleria precis intill jobbet. Perfekt när jag har lunchdejter.
img_7705

Mirka hade ett ärendet här i Stockholm så vi passade på att umgås lite.

img_7704-jpg

För några veckor sedan gjorde jag en uppdatering på min iPhone. Det var ungefär det mest korkade jag har gjort eftersom telefonen betett sig helkonstigt sedan dess. Alltså, är det inte så att en uppdatering ska göra den bättre, va va va?! Mirka försäkte hjälpa mig men det gick åt helvitti. Kan inte längre blogga så jag blev så förbannad att jag deleateade hela WordPress i telefonen. Jättemoget. Måste in till Tailsweep idag och be killarna hjälpa mig.

img_2509

Mirka bjöd mig på fika på Espresso House och för en gång skull beställde jag ett bakverk. Ähum, två tuggor senare var jag tvungen att ge upp. Hur god som helst men jag klarar inte för mycket socker.

img_2510

Åkte och storhandlade i en blågul affär.

img_2512

På kvällen hade vi en liten släktmiddag. Talibanen stod för menyn. Sjukt gott men jag glömde att fota. Däremot så måste jag faktiskt rekommendera det här alkoholfria vinet. Mina föräldrar är duktiga på viner och höll med om att det var ”väldigt, väldigt gott”. Jag har fått det av LidbyLiving-Malins man, Johan. Han är stor vinhandlare och Malin tyckte att jag skulle prova det här.

 

Jaha, fredag som sagt. In till jobbet i exakt två timmar och packa ordrar, sen tar jag fredag. Ska göra nåt för mig väldigt lyxigt. Har lite tidningsmagasin som jag inte hunnit läsa så jag tänker sätta mig på Wilmer Kaffebar, äta lunch och läsa tidningar. Efter det har jag lite ärenden på stan och ikväll väntas middag med vänner.

 

Hur ser er fredag ut? Genuint nyfiken.

 1. Marina skriver:

  Jag plockar oliver i Provence. Och avslutar dagen med ett par glas vin och en god fransk trerättetsmiddag. En bra fredag, helt enkelt!

  1. Mona skriver:

   VA?! Men faaaan så jäkla kul!

 2. Jag ska smälta chocken efter att idag ha fått mitt livs första och förhoppningsvis enda blodpropp. Borde dammsuga, skura och dekorera inför barnens halloweenbaluns imorgon men allt sjukhuseriande ihop med rädslan hur det hade kunnat gå… Sög musten ur mig. Älskar också dennadära blågula affären. Trevlig helg till alla vars ögon tittat sig just hit 😉

  1. Mona skriver:

   Men VA, herregud människa, du måste ha fått världens chock! Usch, jag är skiträdd för proppar och stroke…

 3. Ragdoll skriver:

  Jag lär nog mest troligt somna i soffan innan 21.30… eller i sängen då jag tänker krypa ner där senare och titta på tv. Fredagar är alltid sådana hemma hos mig. Och efter att ha haft en överjävlig vecka så lär det nog mest se ut så.

 4. Hur går det med Maggans piller känner du nån bättring av dom. Tänkte jag ska beställa dom men vill höra vad du tycker.
  Får du nån verkan av dom eller är det bara reklam. Skulle vilja prova men vet i fan om man vågar man kanske blir kåt som fan.

  1. Mona skriver:

   Alltså, jag är piggare, helt klart, men väntar fortfarande på att bli pilsk!

 5. Lina skriver:

  Hade tänkt sluta tidigare och åka hem och helgstäda. Men det blev istället att jag slutade tidigare, hämtade barnen tidigare och nu har vi gottat ner oss i sofforna med film (och telefon) och fredagsgodis. Har inte tänkt göra nåt vettigt förrän vid kvällsmatstid, för då ska jag hämta kinamat för jag bestämde mig plötsligt för att matlagningsstrejka ikväll! Sen tar vi höstlov fram till torsdag. Häpp!

  1. Mona skriver:

   Fifan så skönt det låter!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..