ANNONS

Work, work och en happy husband

/

img_2496

Säg hej till mitt nya knark. Har kommit på att det inte är någon idé med att hälla upp en mugg kaffe. Det kallnar ändå så då kan jag lika gärna köpa det här, som är hundra gånger godare. Dagarna är för övrigt inte så händelserika just nu. Det är packa, packa, packa som gäller. Ordrar alltså. 

img_2495

Igår blev jag väldigt, väldigt glad när jag öppnade jobbposten. En av er här inne har skickat mig dessa klistermärken. ÅH så glada de barn som får dom kommer bli. TACK Margaretha. Jag vill gärna påminna er allihopa därute om att lämna in era gamla glasögon till valfri Synoptik-butik. De putsas renas, mäts upp och får följa med oss till Peru i april nästa år. Lämna även in solglasögon, det går lika bra med oslipade som slipade. Enda kravet vi har på alla glasögon är att de är hela. Har ni inga glasögon att ge bort så gå in och hämta hos grannen. Eller sno jobbarkompisens.

img_2497

Hämtade ut månadens Glossy efter en tidig middag med en vän. Har jag tur hinner jag öppna lådan själv, men nästan alltid så har talibanen varit där och rensat. 

img_2502

Satt i soffan när jag plötsligt hör maken från sitt arbetsrum. Han visslar. Och betalar månadens privata räkningar. Alltså, han visslade. Det betyder bara en enda sak: jag har inte handlat så mycket den här månaden, hehe!

img_2494

Just det, jag bara m å s t e berätta: vi har börjat titta på världens bästa serie på Netflix. Har ni inte sett den så gör’t, sjukt bra!

Torsdag. Packa ordrar sen hem. Vi ska ha familjemiddag. Eller ja, släktmiddag och talibanen ska laga förrätt, varmrätt och efterrätt. Hon är sinnessjukt duktig på att laga mat.

Själv skulle jag göra vad som helst för att slippa. Hatar att stå vid spisen.

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00