Work, work och en happy husband

img_2496

Säg hej till mitt nya knark. Har kommit på att det inte är någon idé med att hälla upp en mugg kaffe. Det kallnar ändå så då kan jag lika gärna köpa det här, som är hundra gånger godare. Dagarna är för övrigt inte så händelserika just nu. Det är packa, packa, packa som gäller. Ordrar alltså. 

img_2495

Igår blev jag väldigt, väldigt glad när jag öppnade jobbposten. En av er här inne har skickat mig dessa klistermärken. ÅH så glada de barn som får dom kommer bli. TACK Margaretha. Jag vill gärna påminna er allihopa därute om att lämna in era gamla glasögon till valfri Synoptik-butik. De putsas renas, mäts upp och får följa med oss till Peru i april nästa år. Lämna även in solglasögon, det går lika bra med oslipade som slipade. Enda kravet vi har på alla glasögon är att de är hela. Har ni inga glasögon att ge bort så gå in och hämta hos grannen. Eller sno jobbarkompisens.

img_2497

Hämtade ut månadens Glossy efter en tidig middag med en vän. Har jag tur hinner jag öppna lådan själv, men nästan alltid så har talibanen varit där och rensat. 

img_2502

Satt i soffan när jag plötsligt hör maken från sitt arbetsrum. Han visslar. Och betalar månadens privata räkningar. Alltså, han visslade. Det betyder bara en enda sak: jag har inte handlat så mycket den här månaden, hehe!

img_2494

Just det, jag bara m å s t e berätta: vi har börjat titta på världens bästa serie på Netflix. Har ni inte sett den så gör’t, sjukt bra!

 

Torsdag. Packa ordrar sen hem. Vi ska ha familjemiddag. Eller ja, släktmiddag och talibanen ska laga förrätt, varmrätt och efterrätt. Hon är sinnessjukt duktig på att laga mat.

 

Själv skulle jag göra vad som helst för att slippa. Hatar att stå vid spisen.

 1. Happy husband… Det lät spännande!

  Jag trodde att ”Graafs” pilskpiller hade funkat på dig… ; )

  Trevlig helg!

  1. Mona skriver:

   Haha, äter dom för fullt. Every day…

 2. Sorry, ska förvisso hämta ut ett gäng glasögon inom någon vecka eller så men mina gamla får optikern ta. De skulle visst till Afrika och hjälpa likasinnade där….. Dvs dem som inte har en möjlighet till att skaffa själva

 3. Cecilia skriver:

  Vad heter serien då?

  1. Mona skriver:

   American Odyssey, svinbra!

 4. Den är god men myyyyyycket kolhydrater/socker i.

 5. Maggan skriver:

  Varsegod, hoppas barnen blir glada.
  Hälsningar Margaretha

  1. Mona skriver:

   Åh, det vet jag att de kommer bli!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..