ANNONS

Nu ska det fruktdrinkas – månadens erbjudande

/

Skitbra samarbete/reklam/erbjudande

Nu ska ni få världens bästa erbjudande och även om du t r o r att du inte är intresserad, så läs!

Sedan några veckor tillbaka har jag tandställning. Inte en sån där ”stålräls” som man alltid har utan jag har två plastskenor. Dessa ska sitta i munnen dygnet runt med undantag för när jag äter och när jag borsta tänderna. I ett och ett halvt år. Jättekul. Not.

Ganska snart insåg jag att det är skitmeckigt med ätandet. Eller rättare sagt: eftersom jag är gastric bypass-opererad skall jag, förutom frukost, lunch och middag även äta tre mellanmål. Det kan vara allt ifrån en banan till ett ägg. Sånt som ofta fastnar i tänderna alltså.

Eftersom jag inte orkar borsta tänderna efter varje gång jag stoppat något i munnen blev det tyvärr så att jag började slarva med mellanmålen. Tills talibanen kom på att jag borde börja dricka smoothies istället.

Ganska precis då fick jag möjlighet att göra ett samarbete med Panasonic. För mig har dom bara varit den traditionella tv-leverantören. Tills jag bad er om råd om vilken slags kamera jag skulle köpa. (Ni var flera, bland annat en kameraexpert, som upplyste mig om att de har marknadens bästa kamera, som jag sedan införskaffade mig. Och den ä r grym!) Jag är er evigt tacksam för att ni ger mig så många bra tips.)

I alla fall. Det visar sig att Panasonic alltså inte bara är en tv-leverantör. De har shitloads med produkter. Bra produkter och nä, jag får inte betalat för att skriva det. Jag är supernoga med att prova de produkter/tjänster jag ska göra reklam för och är det skit, eller inte så passande för mig, säger jag tack, men nej tack.

img_1874

För ett par veckor sedan var jag till Jenny och Snygg-Jonas och hämtade hem Panasonics fruktpress, Slow Juicer. Ville testa och se och om den verkligen var så bra som olika, icke sponsrade, referenser på Google påstod.

img_1912
img_1919

På den ena sidan rinner frukt/bärsaften ut. 

img_1918
 … och på den andra kommer överskottet. 
img_1925

Ovan innehåller tre bananer och tre apelsiner.

Sedan jag fick hem maskinen har den gått varm här. Varje dag. Du kan även använda frysta bär/frukt och får då en sorts sorbetliknande historia, apgott. Den är superenkel att använda. Jenny och Jonas berättade att de har en jucie-torsdag varje vecka där man gör juice till alla på kontoret.

För mig är det a och o att en maskin är lätt att göra ren, vilket båda två intygade att den var. Helt ärligt höll jag först inte med, tills jag kom på hur man skulle göra så nu kan även jag påstå att den är väldigt lätt att rengöra.

En av mina kompisar har använt juicemaskiner varje vecka i flera år och säger att det finns olika kvaliteter på marknaden. Att hon tycker den här är bäst är av två anledningar; lätt att rengöra men framför allt: det är den enda maskinen som inte gör att det blir ett ”äckligt skum” på ytan, som hon uttryckte det. Andra maskiner river och sliter sönder bär och frukt, den här krossar och mosar ner det och därmed bevaras näringsämnena i högre grad. Jag frågade henne om det fanns nååågon nackdel med den här och hon svarade att det möjligen är att man måste skära frukten i mindre bitar, jämfört med andra maskiner samt att det inte hade gjort något om den var större, ”men det blir ju i så fall en prisfråga”.

img_2136

Härom kvällen kom talibanen ut i vardagsrummet med ett glas juice. Jag höll på att kräkas när jag såg färgen.

”Öhh, vad är det där?”

”Mamma, smaka, jag berättar sen!”

”Men alltså, är det nån äcklig broccolihistoria så blir du arvlös!”

Jag smakade och jeflar så gott det var: apelsin, banan, mango och s p e n a t!

Vi juicar varje dag och för mig är det en perfekt lösning för min tandställning. Jag kan dricka mina mellanmål utan att behöva ta ut tandställningen. Dessutom får jag i mig frukt, som jag annars är dålig på att äta. Ska dock erkänna att det är talibanen som är chef över maskinen.

img_2061
Jag är köpa-hem-frukt-chef.

Jo, jag kom på en nackdel till: bruksanvisningen är på engelska men som tur är så finns det bra bilder, så man fattar även om man inte är bra på engelska. HÄR har ni mer info om maskinen.

Nu får mina läsare, och BARA mina läsare … inga andra bloggares läsare … ett supererbjudande. Maskinen kostar en slant, det rekommenderade utpriset är 2399 kr men om ni går in på den HÄR länken får ni köpa den för ett jäkligt bra pris! Dock måste ni använda er av koden MONA (viktigt som attan att det är versaler). Himla bra julklapp!

Sen vill jag på riktigt be er om en tjänst: jag vill ha mer tips på olika juicer. Hemma kör vi med samma bär och frukt hela tiden: banan, apelsin, päron, hallon, mango.

Please hit me!

53
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00