ANNONS

Tillbaka till verkligheten

/
img_2392-4.jpg

Igår morse var jag först ut i sminket. Prick 07.00 förvandlade bästa Smink-Clara mig från en trött, plufsig femtioplus-kärring till … well, en much more piggare tant!

img_2384
img_2362

Var tvungen att hjälpa naturen på traven och drog i mig en kaffe. Inte särskilt smart att göra det strax före synkningen (synkning: när vi gör enskilda inspelningar som senare synkas i programmet) eftersom jag var tvungen att springa in på toa. Hela mitt maskineri sätts nämligen igång av morgonkaffet. 

img_2375

Mari-Linn och jag, färdiga för första programinspelningen. 

img_2382

… där en av gästerna var Estelle Nordenfalk (till vänster), ägare av Yogayama, Skandinaviens största yogacenter. Vi som är gamla getter känner igen henne från världens bästa (och Sveriges första) talkshow: Knesset med Kristian Luuk. Estelle pratade om hur det är att vera egen företagare och gav oss en massa tips. 

img_2372

Mellan tagningarna har vi dom så kallade synkningarna. Vi får ett tema och ska säga vad vi tänker när vi hör ordet. T ex ”Barn”, och då ge 5 alternativ på vad som ploppar upp i skallen när vi hör det ordet.

img_2401

Vi spelar in två program per dag och när det första är klart springer vi en kilometer bort och upp till sminklogen, får ny make och byter om till andra kläder.

Jag ger Smink-Clara fri lejd. Hon får göra vad hon vill med hår och make up.

img_2398

Igår var det första gången 

och den sista

som jag bar den klassiska Odd Molly-koftan. Jag är mest troligt sist på bollen. När den kom för typ 8 år sen så hade varenda Bromma-kärring den … och det var just det; jag ser ut som en gammal kärring i den. Modellen är dessutom gjord för tjejer med små boppar. Funkar inte alls på mig. 

img_2407

Men, skorna, check in theese shoes: sååååå sköna och sååååå snygga. Jag som a l d r i g går i höggklackat kan helt ärligt säga att dom här är superbekväma. Det tråkiga med dessa inspelningar är inte att vi måste ha kläder från Ellos, nä, det är att vi inte får dom. När jag kom hem igår så gick jag raka vägen in på deras hemsida för att beställa hem skorna men givetjeflavis fanns dom inte. Märkligt med tanke på att själva idén är att få tittarna att vilka köpa det vi har på oss. 

img_2408

Sista gästen i gårdagens program var jättetrevliga Andrea Brodin; inredare och soon to be 3-barnsmamma.

img_2409

Nu har vi bara en inspelningshelg kvar men det är en månad till dess.

Idag måndag. Har shitloads att göra på jobbet men tänker ta det lugnt och ägna mig åt mail och förbereda lite samarbetsinlägg. Mest troligt blir det en lunch på Wilmer också.

Häpp!

Uppdaterat: en av er lyckades hitta skorna på Ellos hemsida så nu är dom på väg hem!

31

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00