Fredag hela veckan lång

img_1273

Alltså. Den här tandställningen tar kål på mig. Har så SJUKT jäkla ont i munnen och läpparna ser ut som två korvar. Har kommit på att, ju mer jag pratar, desto mer skavsår får jag. JÄTTEBRA att sätta in tandställning i veckan när jag ska prata med alla bloggläsare på Viking Line-kryssningen ikväll!

img_1269

Packade ordrar på jobbet igår innan jag åkte in till Tailsweep och åt en god lunch med herren till höger, Daniel. Magnus, uppenbarligen han till vänster, jobbar som säljare. Han ingår i teamet som ser till att knyta ihop samarbeten mellan oss som bloggar och företag som vill jobba med oss. Teamet gör ett jättebra jobb och jag är en av de lyckliga som får superbra samarbeten tack vare Magnus och gänget. Daniel är chäääf. Ansvarig för alla oss ”influencers” som vi så fint kallas. Själv säger jag ”bloggare”. Funkar bra.

img_1275

Efter den goda lunchen åkte jag till kontoret och hämtade upp Nisse. Vidare till norra Europas bästa skomakare. 

img_1276

Har ett par svinsnygga stövlar som är för trånga uppe vid skaftet så jag frågade om de gick att lästa ut. Det går men då skulle jag få hämta dom på tisdag. Jag ska ha på mig dom i helgen så jag får återkomma på måndag. 

img_1280

Sen åkte jag hit och det var sista gången. Ever. Efter 15 år som kund där så kan dom hoppa och skita. Ska berätta mer om det i ett separat inlägg.

 

Talibanen var borta på en så kallad ”sleep-over” hos kompisar så henne ser jag inte förrän i morgon kväll. Maken och jag skulle passa på att gå ut och äta men det slutade med hämtmat från den lokala finkrogen och ”En man som heter Ove”.

 

Idag räknar jag timmarna fram till 14.30. Då står jag på Viking Line-terminalen och väntar på att ett gäng astrevliga läsare. Vi ska umgås i 24 timmar och OJ vad jag har sett fram emot det. Uppkopplingen på Ålands hav är inte den bästa så jag kommer lägga upp ett par ute-till-havs-inlägg.

 1. Linus skriver:

  Fick du inte med dig vit vax som du kan ha på om det skaver från tandläkaren då?
  Det hade jag när jag hade tandställning/räls.
  Trevlig båtresa 🙂
  De verkar bedragare/skojare på kemtvättstället.
  Undra vad bonusen på 3kr var.

 2. ingrid skriver:

  när jag hade tandställning en gång i tiden fick jag nått slags vax av tandis som man kunde trycka fast på de skavande ställena men den lossar när man äter synd nog ..så jag tuggade nog i mig några bitar innan jag kom på att ta bort de när man åt ..men skönt att ha mellan målen för de skaver ju när man pratar oxå

 3. Nina skriver:

  Fick du inte med vax-gegga att ha på tandställningen? Hör med tandläkaren om detta. Då skaver det inte, ‘en man måste pilla bort när man äter så man inte kökar upp vaxet.

  Kramix

 4. Carina skriver:

  Är helt säker på att ni kommer få en fantastik resa, var med både på herrgården och i Ullared och hade hur kul som helst!! Hade gärna varit med men var tvungen att jobba. Jag hoppas på att det kommer fler tillfällen 🙂

 5. Angel skriver:

  Njut av resan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..