ANNONS

Jag har några platser kvar

/

Hörrni, nästa lördag åker vi med Viking Line och jag har ett par platser kvar. Även om du aldrig skulle sätta din fot på en en Ålandsbåt så skit i det och häng på! Denna resa ville jag göra lite mer intim och därför är det bara ett begränsat antal platser.

Resan handlar om oss kärringar. Om att umgås och ha kul. Jättekul. Om att släppa vardagen och bara bry oss om oss själva. Om ytlighet men också om lite djup. Yta i form av att flera varumärken inom hudvård kommer vara representerade: Shiseido, Tromborg, OPI, Isadora, Clinique , Estée Lauder och Yvonne Ryding (som kommer hålla ett föredrag). Här kommer det bjudas på hudanalys, make up tips, nageltips m m. Min kompis Lena, som har mååååånga års erfarenhet av hud och hur man sköter (och inte sköter) om sina fejs, kommer prata … och visa vidriga bilder om jag känner henne rätt. Vi får köpa produkter till superbra priser. Viking Line har även lovat att vi kommer få jättefina goodie bags!

Den inre skönheten kommer Christina Rosenberg, erkänd som ett av Sveriges bästa medium, stå för. Hon är inte bara ett medium, hon arbetar även med personlig utveckling och är verkligen superintressant att lyssna på. You will be surprised. Ni som vill kan efteråt boka in er på en 15 minuters reading med henne. (400 kr tar hon för det)

HÄR bokar du och du, om du tvekar, gör inte det för vi k o m m e r verkligen ha skitkul. Du som inte bor i Stockholm; kolla anslutningsbussarna som Viking Line har. All mat ingår och den är jättegod! Och är du ensam: jag lovar att se till att du inte är det. Liksom jag gjorde förra gången.

Helt ärligt; det absolut roligaste med den här bloggen är att få träffa mina läsare. Jag är genuint ärlig när jag säger det.

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00