Jag har några platser kvar

Hörrni, nästa lördag åker vi med Viking Line och jag har ett par platser kvar. Även om du aldrig skulle sätta din fot på en en Ålandsbåt så skit i det och häng på! Denna resa ville jag göra lite mer intim och därför är det bara ett begränsat antal platser.

 

Resan handlar om oss kärringar. Om att umgås och ha kul. Jättekul. Om att släppa vardagen och bara bry oss om oss själva. Om ytlighet men också om lite djup. Yta i form av att flera varumärken inom hudvård kommer vara representerade: Shiseido, Tromborg, OPI, Isadora, Clinique , Estée Lauder och Yvonne Ryding (som kommer hålla ett föredrag). Här kommer det bjudas på hudanalys, make up tips, nageltips m m. Min kompis Lena, som har mååååånga års erfarenhet av hud och hur man sköter (och inte sköter) om sina fejs, kommer prata … och visa vidriga bilder om jag känner henne rätt. Vi får köpa produkter till superbra priser. Viking Line har även lovat att vi kommer få jättefina goodie bags!

 

Den inre skönheten kommer Christina Rosenberg, erkänd som ett av Sveriges bästa medium, stå för. Hon är inte bara ett medium, hon arbetar även med personlig utveckling och är verkligen superintressant att lyssna på. You will be surprised. Ni som vill kan efteråt boka in er på en 15 minuters reading med henne. (400 kr tar hon för det)

 

HÄR bokar du och du, om du tvekar, gör inte det för vi k o m m e r verkligen ha skitkul. Du som inte bor i Stockholm; kolla anslutningsbussarna som Viking Line har. All mat ingår och den är jättegod! Och är du ensam: jag lovar att se till att du inte är det. Liksom jag gjorde förra gången.

 

Helt ärligt; det absolut roligaste med den här bloggen är att få träffa mina läsare. Jag är genuint ärlig när jag säger det.

 1. Tant_T skriver:

  Eller så hade jag kunnat ställa frågan här om jag läst mer än ett inlägg…*blond och liiiiite norrländskt långsam*

 2. SOM jag hade velat följa med! Hade t om bokat biljett på färjan från vår vackraste ö men av ekonomiska skäl kommer det inte kunna funka. Hade lagt undan slantar till detta då jag sååå gärna ville (och behövde) komma iväg men då klampar ”The Big Chief där uppe” (eller karma, eller bara skitlivet i största allmänhet) emellan genom att först se till att min nyrenoveradeförfleratusen-bil rasar, fixar en ny som stunden efter får motorhaveri o bara är att köra på skroten, min lånebil går som en parningssjuk känguru från ingenstans o bil-livet bara suger. Ovanpå allt detta elände (vilket egentligen bara är materiellt strunt) ligger jag i en skilsmässa som jag var säker på skulle gå fint o lugnt till. HAHAHA! Maken (eller snart X-MAKEN) rappade till med en vårdnadstvist! Sååå, mina finansiella möjligheter är lika med NOLL! Men…hoppas det går flera tåg framöver så man kanske kan haka på. Kram till er alla som skall med o Mona, tack för en kanoners blogg <3!

  1. Mona skriver:

   Och SOM jag hade sett fram emot att få träffa dig men jag fattar läget. Det får bli en annan gång. Och jag håller tummar och tår för att allt kommer att lösa sig och att exmaken får gråa hår i hela ansiktet. Och du, TACK för att du hänger här!

 3. Eb skriver:

  Även om jag hade kunnat så hade jag inte vågat. Vettefan vad du skulle peta ner i resväskan: surströmming, räkskal eller vad som helst… 😉

  1. Mona skriver:

   Haha, nämen allvarligt, i normala fall hade hon packat upp det några dagar efter ankomst!

   1. M skriver:

    Haha, vi kommer aldrig att släppa detta!

 4. Biggan skriver:

  Jag skulle ge allt vad jag har för att kunna följa med och träffa dig och alla galna kärringar här inne. Men jag unnar er alla en helt sjukt fantastiskt kul resa. Kram

 5. Åhhhh vad jag önska att jag var ledig då. Får hoppas det blir av fler gånger

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..