ANNONS

Häng med mig till på Viking Line

/

Hörrni, jag har lite platser kvar på vår fantastiskt roliga tripp med Viking Line den 8 oktober. Loreen är kvällens artist och redan kommer gå i skönhetens tecken men inte som det brukar. Ett antal hudvårds-/sminkmärken kommer vara representerade och vi kommer få göra en hudanalys och få make up- och nageltips. Som deltagare kommer du kunna köpa produkter till ett avsevärt bättre pris än normalt och du får också en goodiebag som heter duga.

Min kompis Lena kommer prata om hudvård och med sin stora erfarenhet och extrem portion humor kommer ni älska det hon har att säga. En annan föredragshållare är Yvonne Ryding som kommer dela med sig av sina erfarenheter.

Och det roligaste av allt är att Christina Rosenberg, ”mitt” medium, kommer hålla en miniseans för er som är intresserade. Ni kan också få möta henne på tu man hand om ni vill.

Fast, det jag allra mest ser fram emot är att få hänga med er. Jag gillar inte att åka båt men det här ä r annorlunda. Mycket god mat (frukost, lunch och buffé ingår i priset …liksom alla föredrag) att få lyssna på Loreen och att få ha genuint skitkul med ett gäng väldigt trevliga läsare gör att det blir ett minne för gott.

För, vad de flesta av er inte vet, men som jag vet eftersom det är hos mig ni hänger, är att jag på riktigt har extremt trevliga läsare. Ni är ju några stycken som har varit med ett par gånger och ALLA säger samma sak: ”fy fan vad trevliga alla är!” och det ä r verkligen så. Jag är så himla lyckligt lottad med att inte har några puckon här. Inga som brukar ge sig till känna i alla fall. Det är många av er som har hittat nya vänner och ni är flera som kommit helt ensamma och som inte har ångrat er en enda sekund.

Så, gå in och anmäl er nu. Bor du inte i Stockholm så glöm inte att titta på alla bra möjligheter man har med att ta sig till båten med Viking Lines bussar!

img_0220
Jag VILL verkligen att du kommer!

HÄR  ser du tidsschemat och gör din bokning! Kom ensam (jag lovar att den enda ensamma stunden du kommer ha, är när du sover) eller ta med dig några kompisar!

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00