ANNONS

Ni som ska med på Viking Line och ni som inte hade tänkt det

/

img_8706
Igår åkte jag in till Wilmer Kaffebar och åt världens godaste lunch (deras chèvre- och rödbetssallad) innan veckans viktigaste möte anlände.

img_8707

I fyra timmar satt jag sedan och pratade med Medium-Christina. Större delen upptogs av min framtid. Jag träffade ju henne för en reading tidigare i augusti och är sjukt förvånad och imponerad över vad som hänt sedan dess … och som hon då berättade om. Var och en blir salig på sin egen tro jag och respekterar de som inte tror på sånt här till fullo, men jag är helsåld. Maken tror inte ett skit på det men blev lite confused över saker Christina pratade om, som hon omöjligt kan veta. Saker ingen vet, eller saker som bara jag och maken vet.

Jag behövde en ny reading eftersom jag har en hel del i pipeline just nu. Behövde få bekräftelse på att de beslut jag har fattat är rätt beslut. Och det är det.

Sen frågade jag henne om inte hon kan följa med på vår Viking Line-resa den 8 oktober. Jag tänker låta henne göra en gruppreading på oss som är med (de som inte vill behöver naturligtvis inte vara med just då) och sen kommer de som vill kunna få 15 minuter med henne privat, till en kostnad om 300 kr. På 15 minuter hinner hon med att berätta en hel del, trust me. HÄR kan du läsa mer och boka. Vi kommer få så himla roligt! Bra föreläsare, möjlighet att köpa smink/hudvård till bättre priser än vanligt och fina goodiebags!

Du som ogillar båtar och fyllskallar, don’t you worry, det här b l i r inte en sån resa. Förra gången hade vi hur kul som helst. Ni är flera som kommer åka ensamma; bra där för INGEN kommer känna sig utanför, det kan jag lova.

Boka nu!

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00