Ni som ska med på Viking Line och ni som inte hade tänkt det

img_8706
Igår åkte jag in till Wilmer Kaffebar och åt världens godaste lunch (deras chèvre- och rödbetssallad) innan veckans viktigaste möte anlände.

img_8707

I fyra timmar satt jag sedan och pratade med Medium-Christina. Större delen upptogs av min framtid. Jag träffade ju henne för en reading tidigare i augusti och är sjukt förvånad och imponerad över vad som hänt sedan dess … och som hon då berättade om. Var och en blir salig på sin egen tro jag och respekterar de som inte tror på sånt här till fullo, men jag är helsåld. Maken tror inte ett skit på det men blev lite confused över saker Christina pratade om, som hon omöjligt kan veta. Saker ingen vet, eller saker som bara jag och maken vet.

 

Jag behövde en ny reading eftersom jag har en hel del i pipeline just nu. Behövde få bekräftelse på att de beslut jag har fattat är rätt beslut. Och det är det.

 

Sen frågade jag henne om inte hon kan följa med på vår Viking Line-resa den 8 oktober. Jag tänker låta henne göra en gruppreading på oss som är med (de som inte vill behöver naturligtvis inte vara med just då) och sen kommer de som vill kunna få 15 minuter med henne privat, till en kostnad om 300 kr. På 15 minuter hinner hon med att berätta en hel del, trust me. HÄR kan du läsa mer och boka. Vi kommer få så himla roligt! Bra föreläsare, möjlighet att köpa smink/hudvård till bättre priser än vanligt och fina goodiebags!

 

Du som ogillar båtar och fyllskallar, don’t you worry, det här b l i r inte en sån resa. Förra gången hade vi hur kul som helst. Ni är flera som kommer åka ensamma; bra där för INGEN kommer känna sig utanför, det kan jag lova.

 

Boka nu!

 1. Bitta skriver:

  Jag kan inte låta bli att skriva igen då jag är så övertygad att man ska låta bli sånt här . Bara för att hon bekräftar att du gjort rätt är det inte säkert att det är rätt ! Det finns mycket olika krafter i andevärlden, man kan bli väldigt lurad . Det är livsfarligt att göra viktiga val efter vad ett medium säger. Skulle man bara ta det som en kul grej och inte låta vad Mediumet säger avgöra val , då är det ju meningslöst. Lyssna till ditt hjärta och gör egna kloka beslut , man har oftast svaren inom sig själv om man lyssnar och känner efter. Här är vi verkligen helt oense , jag skriver bara för att jag gillar dig jättemycket och vill dig väl . Nu ska jag inte skriva mera om det men min ståndpunkt är stenhård vad det gäller detta.

  1. Mona skriver:

   I hear you! Saken är den att jag har fattat beslut och det Christina sa, UTAN att veta, var bara 100% bekräftelse på att jag gått på en bra magkänsla!

  1. Min ståndpunkt är också stenhård vad gäller detta, och rakt motsatt mot din Bitta, tänk som det kan vara. 🙂 Så länge man går till någon som är seriös och välrenommerad och man förstår att man alltid har eget ansvar för sitt liv, så finns det bara fördelar.

 2. Lenita skriver:

  Har du slutat lägga ut bloggen på twitter? Finns inget där sedan den 9/9.

  1. Mona skriver:

   Oj, tack, måste kolla. Inte jag som sköter sånt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..