Jamen då åker vi med Viking Line då’ra!

Nu är det klappat och klart! Den 8 oktober går vi ombord på Viking Cinderella vid Stadsgårdskajen och har ett superdygn tillsammans! Du som verkligen vill ha kul och lära känna nya människor ska absolut följa med. När vi gjorde den här resan för något år sedan så var det SÅ många som reste ensamma men samtliga var inte ensamma en sekund ombord. Vi var supernoga med att inte NÅGON skulle sitta ensam så om du mot förmodan inte får med dig en kompis; skit i det och åk ändå för du kommer verkligen inte att ångra dig!

 

Vad händer då? Jo, jag kör en mini-beauty-resa där ett begränsat antal deltagare kan vara med. Jag kommer snart gå ut med det spikade programmet men i lösa drag ser det ut ungefär så här;

 

Vi kliver ombord och dumpar handväskan i hytten. Dricker en gemensam välkomstdrink där jag hälsar alla välkomna och vi får därefter lyssna på en av våra föreläsare. Efter det träffar vi nedan företag på en liten minimässa där bara vi deltagare är välkomna:

 Shiseido

– Tromborg

– OPI

– Isadora

– Clinique  

– Estée Lauder

När vi mässat klart med dom äter vi en gemensam buffé och har skitkul. Nästa dag kör vi frukost och därefter lyssnar vi på nästa föredragshållare, Lena Engman, utbildad hud- och spaterapeut. Lena är svinrolig och kan e x t r e m t mycket om hur vi ska ta hand om våra fejs. Vi fortsätter dagen med en minimässa med ovan leverantörer. De kommer att  erbjuda hudanalys, make up tips, nageltips mm.

Vi kommer dessutom ha möjlighet att handla till specialpriser och alla deltagare får en goodiebag. Vi äter en gemensam lunchbuffé och vid 15-tiden anländer vi till Stockholm igen.

Det här ska bli så himla kul! Anmäl er IDAG!

Maila team8@vikingline.com I ämnesraden skriver du MONAS. Därefter uppger du vilken hyttkategori du önskar, namn och persnr på samtliga som bokas in.


Vill du nyttja Viking Lines förmånliga anslutningsbussar som går direkt till terminalen, http://www.vikingline.se/globalassets/documents/timetables/bus_maps/sweden/busskarta_cinderella_sv.pdf. När du gör din bokning meddelar du från vilken ort du vill åka.


OBS! All mat ingår! 

 

Antal i hytten 

Pris/per person 

Hyttkategori

 

 

Economy 2

2

1270

 

1

1365

Economy 4

4

1235

 

3

1255

 

2

1295

 

1

2415

Inside

4

1295

 

3

1335

 

2

1415

 

1

2655

Seaside

4

1343

 

3

1398

 

2

1510

 

1

2845

Comfort

2

1820

Inside

1

2465

Comfort

2

1920

Seaside

1

2665

Premium

2

2265

Promenade

1

4355

Premium

2

2670

Seaside

1

5165

Suite

2

3820

 

1

7560

 

 1. Ragdoll skriver:

  Dessvärre är Ullaredstrippen bokad den helgen och den flyttar jag inte på nu när jag äntligen fått barnvakt! Hoppas ni får en kul resa! (Som om ni inte skulle få det?!) Ha,ha,ha!

 2. V.E skriver:

  Tusan att jag har jobbvecka då Annars hade ni fått ålänningar med er

 3. Sara skriver:

  Jag vill jag vill jag vill följa med!!! Men jag har ju oturen att fylla 40 straxt innan och har bjudit in till 40-års fest den helgen. Och den inbjudan gick ut i våras. Så det går inte att flytta på

  1. Mona skriver:

   Äh, skit i festen och åk med oss. Dina kompisar kanske inte märker att du är borta, hehe!

   1. Sara skriver:

    Blä vilka dåliga vänner jag skulle ha om dom inte ens märkte att jag inte kom på min egen fest
    Tur att jag har bättre vänner än så! Även om jag skulle vilja ha lite fler som faktiskt hade tid att träffa mig
    Jag får följa med er via bloggen den här gången! Och ta igen det vid nästa tillfälle

 4. Camilla skriver:

  Fick hjärnblödning och anmälde mig … liksom – oj! Den mest introverta människan som går i ett par skor. Kommer väl att vela och ha mig men … ja, ja – i värsta fall så sitter jag på rummet och dricker cava och läser böcker 🙂

  En sak bara – kan du få lite bättre beskrivning av hytter och så för just nu framgår det inte om vad skillnaden är t.ex. för Seaside för en person där priset är antingen 2665 kr eller 2845 kr. Försökte kolla lite själv här: http://www.vikingline.se/ombord/hytter/?referer=rck men då jag inte vet vilken båt vi åker med så … ja, du förstår 🙂

   1. Angel skriver:

    Du kommer att få hur kul som helst!

  1. MissK skriver:

   Ha ha

   Tror nog risken e väldigt liten att du kommer sitta i hytten och läsa 🙂

   Du kommer nog få en jättekul resa

 5. Eva N skriver:

  Så kul med skönhetstema och minimässa! Dock går båtresa fetbort för mig, men jag hoppas att ni som åker får kul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..