Män som är pedofiler

Min exmake, som har våldtagit min äldsta dotter, bor här i Bromma. Lyckligtvis inte i finhooden men ändå i Bromma. Bromma är dessutom väldigt stort så jag slipper stöta på honom.

Kan kanske också bero på att jag sms:ade honom för ett par år sedan. När jag fick reda på det här. Bad honom hålla sig ifrån ett par-tre ställen där jag ofta är. Från att ständigt stöta på honom har jag inte sett röken av honom på ganska exakt två år. Tur för honom.

I veckan var jag ute på lite ärenden och på väg hem hamnade jag i sinnessjuka köer. Så pass jefliga att de gick ut på radion varje kvart och pratade om det. Jag känner till Bromma hyfsat bra, eller ja, där jag bor nu och där jag h a r bott. Med exmaken.

Dessa köer ringlade sig förbi utanför området där exmaken och hans fru … och hans andra barn bor. Jag har ju också bott där så jag bestämmer mig, utan att tänka mig för, att svänga in i villaområdet och gena. Någonstans där stänger min hjärna av sig.

Plötsligt åker jag på gatan där han bor. Kör förbi huset. Vill kräkas.

Rakt över hans nuvarande hus bodde han och jag. I det här huset. Han sålde det och köpte ett nytt när jag drog. När jag passerar vårt gamla hus börjar jag skaka okontrollerat och får en panikångestattack. De luxe. Så jobbig att jag är tvungen att stanna bilen hundra meter längre fram.

IMG_2801
I det huset bor idag folk som min exman umgås med. OM de bara visste att i sovrummet som vätter mot baksidan våldtog han min dotter.

Jag har inte varit i dom hoodsen sedan jag fick reda på det här. Det är två år sedan. Trodde helt ärligt inte att jag skulle reagera som jag gjorde. Trodde i och för sig inte att jag någonsin skulle passera där igen. Ångesten låg som en blöt filt över ansiktet under hela kvällen. Gick och lade mig men filten låg kvar. Och stank ångest. Till slut gav jag upp och hämtade en sömntablett. Det enda som hjälper. Om jag har tagit ett lugnande piller innan.

Jävla, jävla as. Hur fan kan man våldta sin egen dotter? Hur fan kan man våldta över huvud taget?

Förlåt mig alla förstå-sig-på-are som är kloka men ibland läcker det i huvudet och jag vill att han ska dö plågsamt. När jag mellan varven ligger sömnlös på nätterna vill jag verkligen det. På riktigt. Sen går jag upp och leker vardag. Och blir så där klok som alla andra är. Då önskar jag inte livet ur honom alls.

Då önskar jag att han ska tänka på vad han har gjort vår dotter. Att han ska tänka på det varje dag så länge han lever.

 1. Anne skriver:

  Tror att det är bra att du åker förbi där, ett steg i din bearbetning av allt som hänt.
  Kram

 2. Linnea skriver:

  Måste vara otroligt svårt att hitta ett förhållningssätt till honom och de fruktansvärda han gjort.

 3. Bodil skriver:

  Har tillbringat kvällen med närstående. Låtit henne spy ur sig sin önskan om examakens förhoppningsvis brutala och snara död. Sagt att det är helt ok att känna så, samt att jag instämmer och håller med.
  Resten överlåter jag/vi till ödet – och jag hoppas innerligt att det är på vår sida.
  Det finns saker och händelser som inte går att förlåta.
  Jag får lite hicka, Mona, när du lägger ut inlägg som egentligen visar vem din ex-make är. Samtidigt beundrar jag dig för det.
  Kram!

  1. Mona skriver:

   Jag tar straffet. Any day.❤️

   1. Tara skriver:

    O jag kan komma o hålla dig sällskap, Mona!
    Du är en av de starkaste, jag vet om. Du är en förebild, som mamma o som ”uttalare” om detta som inte får tystas ner, men som jag får ont i magen av att läsa!

    Tro ALDRIG något annat!

   1. Mini skriver:

    Jag förstår till fullo! Och kan också joina!

 4. Styrkekram även härifrån <3
  Horribel situation

 5. Pi@ skriver:

  Det är nog inte ovanligt att man önskar en sån här idiot all smärta som går att uppbringa. Vem tänker inte tankar om att man skulle vilja kastrera en pedofil med slö kniv och sen köra upp den avskurna delen i hans egen röv…? *erkänner*
  På samma gång som man önskar livet ur fanskapen så vill man att de ska lida alla helvetes kval lång tid framöver.
  Kramar till hela familjen. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..