Dagens tips!

Ingen reklam, bara ett hett tips! Maria, som äger Reunion Home, har 50% på alla handdukar! 

34244333-origpic-d2c8dc

De är superfina och av bra kvalitet!

34228172-origpic-aa03b2.jpg_0_0_100_100_300_450_85

Och så har hon megarea på ljus också!

 
Här är hennes hemsida!

 1. Åsa skriver:

  Oj, vad stingsliga ni är. 🙂 Jag har inte sagt att jag har några problem med reklam. Däremot tycker jag att det ÄR reklam när du vill få oss att köpa något, oavsett om du får betalt eller ej.

 2. Vad är det med er svenskar som hattar reklam så in i***? Vad är det för fel att veta vad som tillkommer på marknaden, när och var kan man köpa den ena o den andra till nedsatt pris? Vill man inte ha det, skrolla vidare, bytt sida, ”get a LIFE”.

  1. Tanja skriver:

   Fast jag hatar inte reklam. Däremot så vill jag att det ska synas tydligt. Nu syftar jag inte specifikt på detta inlägg, utan mer en reflektion på denna kommentar. Jag har själv bloggat och vet att många företag gärna sponsrar olika ”samarbeten” men då med kravet att det inte nämns att det är ngn form av reklam. Tyvärr. Så läsare har all anledning att vara misstänksamma.

   Alla människor är t.ex. inte ”källkritiska” eller vad man ska kalla det. Det finns säkert många som glatt litar blint på den som tipsar, speciellt om det är en bloggare man gärna följer. Då är det ju extra viktigt att det märks ut att det är reklam, dvs bloggaren tjänar på ett eller annat sätt på att uppmärksamma produkten. Det blev ett väldans liv inne hos en känd bloggare nyligen och då ska det genast gastas om ”avundsjuka människor”. Men iaf för mig handlar det inte om avund utan om att göra rätt för sig, följa lagen. Simple as that. Vi har ju lagar och regler av en anledning, varför ska vi skita i vissa bara för att bloggare och framför allt vinstdrivande företag ska komma undan med det?

   Har inga problem med att människor försörjer sig på bloggen (och de som har det lär behöva komma över det snarast för det lär bli allt vanligare att folk slår igenom i sociala medier), men däremot har jag problem med att det ”smygs” (nu menar jag inte dig, Mona) och länkas till än det ena, än det andra och så vet man inte om personen är ärlig eller om hen tjänar på att skriva om detta. Och om ingen uppmärksammade det här utan bara slätar över så blir det ju bara ännu värre i framtiden, och till slut tror man ju inte på nåt bloggarna skriver om för att allt känns falskt, och det tjänar ju varken bloggare eller företag heller på …

 3. SoP skriver:

  Tre ljus beställda – tack för tipset

 4. Norpan skriver:

  Dra i handbromsen Mona och följ mig här, tror att det finns följare som kanske missförstått det här med reklam.
  Du skrev ju ett inlägg för ett par dagar sedan, där du varit på ett möte om just reklaminlägg, kan tyvärr inte länka då jag är teknikidiot, men där skrev du ju utförligt hur reklamen fungerar och jag tror att jag förstod dig ganska bra.
  Den reklam du vinner på, får du skatta för i skatteblanketten.
  Att du lägger ut en väns rea, för att lyfta henne och inte vinna något på det själv, är inte reklam, utan en vänlig gest <3
  Överlevnadsguiden hade ju superbra kategorier för dig att avvända i just det inlägget "reklam för vänner"osv.. kanske du ska införa en kategori som heter "Lyfter fram en vän" , så blir det inga såna här tråkiga missförstånd<3
  Bara ett tips eftersom det här kändes onödigt tråkigt 🙂

  1. Glömde bort det. Satt i megaköer när jag lade upp det..

 5. Åsa skriver:

  Vad är det där om det inte är reklam?!

  1. Mona skriver:

   Ameh,det är ingen vinning för mig! Alltså, det är ingen ”vanlig” bloggreklam”!=))

   1. ebba skriver:

    Nu är du mer än lovligt dum i huvet, Mona. Men vi läsare är inte det.

    1. Mona skriver:

     Say what? Jag får inte ett skit för att jag skriver om hennes rea. Har du koll så vet du att jag har sålt hennes handdukar och skulle således kunnat tjäna på att rea ut dom hos mig, men jag valde att ta bort dom. Vad du inte vet är att jag har flera läsare som var på min utförsäljning, där Maria också var, och som har frågat om inte jag kan fixa bättre pris på handdukarna. Jag har ju haft ordinarie pris på dom hela tiden. Jag tycker att det är roligare om ni läsare gör klipp. Vet ju själv hur jag fungerar. Givetvis ska inte jag sälja till ordinarie om hon samtidigt har mega-rea. Frågor på det?

    1. Kattis skriver:

     Men va i helvete vad är det där för trist attityd Ebba? Och Åsa.
     Det kallas att tipsa folk om bra kap. Men ni själva har förstås aldrig sagt typ ”Har du sett att de har rea på [insert affär här]?” till era vänner och bekanta? Gosh..

     1. Kattis skriver:

      (ursäkta svordomen, blev lite upprörd..)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..