ANNONS

Mors Dag anno 2016

/

Lite på skoj säger jag till maken i fredags: ”Du, ska vi ta tag i vår häck?” 

Mannen som a l d r i g har tid, lust eller ork säger plötsligt: ”Ja, det kan vi göra.”  

När det gäller honom och hushållssysslor får man vara snabb som sa*an så vi satte igång redan samma kväll. Vi bor på en hörntomt och det kanske inte är helt bra att våra häck är tre meter hög. Bilden nedan har en häck som vätter mot framsidan. Där är vi aldrig. 

IMG_1219
Den här sidan av häcken täcker insynen i den större delen av trädgården … där vi alltid är. 
IMG_1217
Så här ser det ut innefrån. Här brukar vi var noga med att inte klippa ned för mycket på våren. De gånger vi klippt häcken på hösten så har vi klippt ned den till typ 70 cm hög.

IMG_1225
Innan jag hinner blinka i fredags så har maken tagit lite väl mycket från insynshäcken men då just den här delen bara täcker insynen på framsidan, så gjorde det inget. På andra sidan brevlådan/ingången var det desto viktigare att bara kapa häcken lite grand och göra den smalare.
IMG_1216
Man kan säga att maken gick all in innan jag hann stoppa honom. Det här med att sitta topless i trädgården denna sommar kommer inte hända. Som om jag brukar det … not.
IMG_1226
IMG_1246
Nu har vi en 20 meter lång häck liggandes i trädgården.
IMG_1227

Och inte hann vi med framsidan heller så det ser aningen roligt ut. För att inte tala om behovet av att klippa gräsmattan!

IMG_1233
Jag var helt slut så det får vänta tills nästa helg. 
IMG_1228

Tog en sväng med Nisse och dreglade lite över grannarna här i finhooden. Det h ä r är min stil!

IMG_1229

… och det här!

IMG_1230

Vill ha!

Satte Nisse i bilen och drog iväg till Jack-Jane. Vi har varit på väg att träffas i flera veckor men något har alltid kommit emellan. Hon höll också på att fixa i sin trädgård. Här badar jag på somrarna. Älskar pool, hatar badstränder. 

IMG_1234
Nisse och Ragnar hade fullt upp med varandra. 
IMG_1235
Några timmar senare sa jag tack och hej. Åkte hem till Bromma men sladdade förbi Rusta först. Ett av mina favoritställen.
IMG_1237
Hittade två stolsdynor till mina fina smidesstolar som jag köpt av Maria på Reunion Home (tror hon har några kvar). 
IMG_1238
Måste hitta ett bord som passar. 
IMG_1239
Kom hem och missade precis ett blombud från 24-åringen. 
IMG_1243
IMG_1244
Talibanen kom hem från sin klassresa och strax efter kom maken hem från dagens fotbollsmatch och de meddelade mig att jag skulle göra mig i ordning för middag. De hade bokat bord på min favoritkrog här i finhooden, Elliots. Där serveras nämligen Stockholms godaste musslor, som jag äter varenda gång jag är där.
IMG_1248
IMG_1253
IMG_1257
En perfekt Mors Dag. Det var bara 24-åringen som saknades.

Kan för övrigt konstatera att jag, ä n t l i g e n, fått talibanen att inse att bling gör livet lite roligare!

IMG_1256

Idag måndag. Har en stressig vecka. Vi packar TanCan och bajssprejer för fulla muggar. Sprejerna är nästan slut men det kommer in mer i slutet av veckan, så ha tålamod. Jag är SÅ glad över att ni tycker att det här är bra produkter.

På onsdag är jag ledig. Då kommer en kompis hem till mig. Varför ska jag berätta om då.

Häpp!

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00