ANNONS

När man hjälper somliga på traven och lite häcktrim

/

Läste på Mirkas blogg härom dagen hur fått en Brun-Utan-Sol och bestämde mig på stående fot att hon inte ska ha något annat än TanCan, eftersom den ÄR bäst.

Så igår tryckte jag in Nisse i bilen och åkte till Uppsala. Eller ja, närmare bestämt Björklinge. En timmes resväg … om man kör lagligt.

Råkade lyssna på Melodikrysset och kände mig som om jag vore 70. Inget fel i att vara 70 men jag vill gärna känna mig dagsfärsk. Kom på mig själv med att nynna och sjunga med i en hel del låtar så jag gissar att jag är rätt målgrupp … morr. 

IMG_1123
Väl framme släppte jag ut Nisse till alla barnens stora glädje. Under tiden hängde jag med Mirka och Peter. Varje gång jag kommer så skäller jag på stackars Mirka. Hon är alldeles för snäll och har lite svårt att ta betalt. Och givetvis blir hon utnyttjad, vilket gör mig galen. Varje gång sitter Peter alltid intill och applåderar och säger att han älskar mig på riktigt. Han tycker också att alla utnyttjar henne. Jag har fått henne att börja blogga på egen portal och jobba med Tailsweep, och det kommer bli sjukt mycket bättre när allt kommit igång ordentligt.

När jag hade gastat klart på henne hämtade jag TanCan-flaskan. Ett par dagar innan hade hon provat något annat … som hon trodde var bra. Jag ville visa henne the real shit och sprejade henne. 

IMG_1132
IMG_1140
Och det är i n g e n fara med dessa fläckar, det blir så, däremot får man INTE torka bort dom, då blir man randig och skitförbannad på Fru Universum. Kolla vad Mirkas fina blå ögon blir framträdande när hon får färg i ansiktet!
IMG_1156
Det ska torka 4-6 timmar, SEN tvättar man ansiktet (kroppen) precis som vanligt och så får man en ”solbränna” som ser 100% autentisk ut! Här har det gått en stund och färgen börjar smälta in men det är många timmar kvar tills hon kan tvätta bort det. Smidigast är att spreja på kvällen, sova, och sedan duscha av det. (HÄR finns den.) 
IMG_1166
Jag tjatar hål i huvudet på Peter varje gång vi ses … om att han ska klippa bort den där jefla 50-talsfrillan, men han lyssnar inte på mig! Och nä, den vita randen vid Mirkas haka kommer inte vara där i morgon!

IMG_1164
Jag sa tack och hej och åkte hem. Gick på smyckesvernissage här i finhooden, men det ska jag berätta om mer i ett annat inlägg.

Talibanen är på skolresa så jag och maken är ensamma. Han var på jobbet i några timmar och när han kom hem föreslog jag på skoj att vi skulle gå ut och klippa vår häck, som är 3 meter hög. Vi bor på en hörntomt så det kanske inte är så bra ur trafiksäkerhetssynpunkt. 9 av 10 gånger jag frågar säger han att han är för trött så döm om min förvåning när han säger ”Ja, vi kan köra i nån timme och fortsätta i morgon.”

IMG_1219
Häcken är inte bara hög, den är några meter bred också!
IMG_1217
En timme senare såg det ut så här. 
IMG_1216
Jag vet att man inte ska klippa häckar i maj men orka bry sig om sånt när människan säger ja liksom!

Resten av kvällen tillbringades med att fixa naglar. 

IMG_1204
IMG_1205

Idag tänker jag ha en smyckestävling. Köpte dom här till mig själv igår och är tokkär!

IMG_1200
IMG_1174

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00