ANNONS

HALLÅÅÅÅ SKATTEVERKET!

/

Jag var ju på föreläsning igår om reklam i bloggar och där kom vi in lite på skattefrågor i samband med att vi som bloggar får oss saker tillsända. Reklamombudsmannens representanter talade då om att just skattefrågor inte var deras starkaste gren men visste så pass att vi ska skatta för sånt.

Det här är ju rätt intressant eftersom vi som är i branschen alltså ska ta upp dessa gåvor i vår deklaration. Ähum … host host.

Med andra ord ringer jag Skatteverket i morse i ett försök att få tag i någon och föreslå att de ska anordna en föreläsning/infoträff om just det här.

Tror ni att det går att få tag i någon? Tror ni att de personer växeln kopplar till är på plats?

HUR ska jag bära mig åt för att fixa det här? Är det någon av er som har känningar?

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00