ANNONS

Kaos i hyllorna

/

Min man chef är bra på en hel del. Det mesta faktiskt. Om jag måste erkänna. Alltså, sånt som har med jobbet att göra. Hemma är han är jefla katastrof.

Vi har sjukt mycket att göra på jobbet nu varför maken erbjöd sig att hjälpa till. I normala fall sitter han bakom sitt skrivbord pillandes på sina älskade Excelfiler och vi kollegor tycker att han sitter ganska bra där. Han klarar nämligen inte att hantera stress. Det blir kaos. Vi säljer bajs- och fotsvettssprejer och TanCan i kopiösa mängder … eftersom det verkligen är superbra produkter.

IMG_8869
IMG_8871
tancan-bronze_500x500

Den senaste veckan har därför maken hjälpt till med att packa varor. Det gick sådär eftersom han som sagt inte hanterar stress så bra och således packade fel vilket nu visar sig lett till att flera kunder fått vänta i veckor. Morr!  Jag bad honom i stället att göra en inventering. Inga problem. Lagersaldot uppdaterades på hemsidan och allt var frid och fröjd.

Tills vi upptäckte att många av varorna, som enligt lagersaldot i datorn skulle finnas, inte alls fanns fysiskt. TanCan Clear är tokslut samt flera av bajssprejerna. Jag fick ett psykbryt och beodrade honom tillbaka till sitt Excel-landskap vid skrivbordet.

Så kära vänner, ni som ännu inte har fått era paket, det kommer senast i nästa vecka. Den där tomten kommer aldrig mer att få sätta sin fot vid packbordet och på lagret.

HÄR har ni vår hemsida. Ni som inte vet. Och ja, det här är väl ett samarbetsinlägg med mig själv antar jag, haha!

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00