ANNONS

I goda vänners lag och nya fräscha tänder

/

Den här veckans kvällar har jag fullt upp med möten och middagar. 24-åringen undrade igår hur jag orkar. Hon är en ensamvarg som helst tillbringar all tid hemma.

Veckan började med möte på dansskolan. Talibanen tävlingsdansar i singel och grupp och nu skulle vi föräldrar för gruppen ha ett möte om tjejernas framtid. Det går ganska bra för damerna på tävlingarna men ni som har soon-to-be-tonåringar eller tonåringar vet ju att man måste hålla dom i koppel mellan varven. Tjejerna är sammansvetsade och jag som lagledare på tävlingarna, har förmånen att kanske få lära känna dom lite bättre. De sover dessutom ofta över hos oss. Det som är extra kul med det här är att dessa mammor är aptrevliga, vilket gör det hela roligare. Älskar att ha med trevliga människor att göra.

IMG_0466
Igår var jag ute och åt middag med några kompisar här i finhooden. De brukar inte figurera så ofta här i bloggen men jag har känt dom länge.


Vi var på en libanesisk restaurang som hade sjukt god mat.
IMG_0512
Och vi hade så jäkla trevligt.
IMG_0531
IMG_0534

Tove, gängets enda blondin, är tandläkare och vi pratade lite tänder. Så klart. Jag har inga särskilda fysiska komplex förutom mina tänder (och min näsa som växte under mina graviditeter), som jag aldrig har förlikat mig med men, till skillnad från övriga delar på kroppen så går det ju inte att göra så mycket åt dom. Trodde jag. Tove jobbar med något som heter Invisalign, en slags skena man har ovanpå sina egna tänder. Jag blev eld och lågor och ska till henne på fredag och påbörja en behandling. Ni ska få hänga med på den resan. Sweet Lord som jag ser fram emot det men vågar inte tro att det verkligen funkar.

 
Hade förresten ett lunchmöte med min bankböna häromdagen. Kunde inte låta bli att fota henne. Är rätt säker på att hon är Sveriges sexigaste bankkvinna…och smart som få.

IMG_0269

Talibanen ser fram emot sitt sommarlov och jag har för övrigt ägnat en del tid åt att hjälpa henne att förbereda sig för en massa prov hon har just nu. Notera hennes byxor i bakgrunden. Hon vill att jag ska ”laga dom lite grand”. Ähum. Det där med håliga jeans kan jag f-n inte förlika mig med. Dom här kommer jag försöka smuggla undan och slänga för fifan som de ser ut. Älska hur skönt Nisse sover i hennes famn. 
IMG_0465

Ikväll ska jag på möte med Reklamombudsmannen och förhoppningsvis lära mig mer om hur jag ska hantera reklaminlägg på bästa sätt. 

IMG_0492
Och i morgon kväll ska jag på bokrelease här i finhooden. Sofie Sarenbrant släpper sin nya deckare och jag har varit med sedan hennes första. Det ska bli kul att träffa henne och hennes supertrevliga make Tommy igen.

Nu till jobbet. Shitloads att göra.

Laters!

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00