Älska brun utan sol – samarbete med mig själv!

Sedan jag gjorde min hudscanning för nåt år sedan, och sket på mig när jag såg mina solskador, har jag varit noga med att undvika sol i mitt ansikte. Det här är år av solarium och sol. Fatta chocken!

img_8312-768x1024
Jag tycker dock att jag ser rätt trött ut när jag är blek. Eftersom jag är en gammal get som således hängt med i några år har jag sett en hel del Brun-Utan-Sol passera revy i mitt fejs. Alla av mindre bra kvalitet eller resultat.

 

När jag kom över TanCan för ett par år sedan blev jag helt såld. Förra året började jag sälja det märket själv och ni är några hundra här inne som liksom jag tokfastnat. TanCan ÄR den bästa BUS:en som finns på den svenska marknaden. Svensktillverkad utan en massa konstiga och farliga kemikalier. Dessutom så är den så trovärdig att det inte finns en käft som inte tror att man varit på Kanarieöarna. Typ. Man blir inte orange och du får inga fula fläckar på händerna. 

IMG_0383
IMG_0382
Just nu har jag kampanjpris på den, 249 kr istället för 298 kr. Ni som inte har testat, gör det. Jag LOVAR att ni inte kommer ångra er. Den här flaskan räcker till 3-4 helkroppssprut. Jag använder den dock bara till ansiktet vilket gör att den räcker superlänge. Viktigt som F-N är att, när man sprejar och det kanske blir en fläck, eller börjar rinna så GÖR INGENTING! Låt det torka, gå och lägg dig och duscha som vanligt nästa morgon. Då försvinner överflödet och kvar är en supersnygg jämn ”bränna”. På riktigt. Och ja, det kan komma på lakanen och ja, det går lätt bort i tvätten. Det är svinviktigt att man inte tar bort eventuella ”rinniga” fläckar innan det har torkat för d å kommer du bli randig eller fläckig.  Alltså: spreja, torka, duscha nästa morgon: klart!

 

HÄR hittar du den. Beställ före 13.00 idag så har du den i morgon, om Schenker sköter sig. Det brukar gå på en dag. Vi har mycket på lager och får hem ännu mer i nästa vecka. Only for you my friends!

 1. Monica skriver:

  Beställde i onsdags och låg så fint i brevlådan igår när jag kom hem. Ska bli intressant att testa. Tack för superbra service och snabb leverans! 🙂

 2. ÅsaC skriver:

  Jag har använt den några gånger men väntat som max drygt tre timmar med att skölja av den. Det blev lite för mycket med den tiden för mig som är mycket ljus och inte blir så brun i vanliga solen. Jag blev brun/orange. Knappt tre timmar är nog bäst för mig.
  Jag föreslår att de som inte har provat inte sover med den över natten den första gången. Bättre att testa sig fram vilken tid som passar en bäst.

 3. Maria skriver:

  Jag tycker att den är bra men mitt problem är att jag blir för brun. Funkar inte bra på våren.

 4. Ulrika skriver:

  Är det någon som kan tipsa hur man använder den på benen (och får ett jämnt resultat), jag har testat en gång och kunde inte visa benen på två veckor! 🙂

 5. Sara skriver:

  Är jag den enda människan på jorden som INTE gillade den ??
  Överflödet rann absolut inte bort i duschen dagen efter utan jag såg INTE KLOK ut – på flera dagar !!
  Har dock inte prövat nån annan BUS i ansiktet heller, så jag kan inte jämföra.
  Nej, nu kör jag med ”brun utan tvål” i stället 🙂

  1. Näpp, det är du och en till som inte gillar den! Om du bor i Stockholm så kom till mig på jobbet så ska jag spraya dig så att det blir rätt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..