ANNONS

Älska brun utan sol – samarbete med mig själv!

/

Sedan jag gjorde min hudscanning för nåt år sedan, och sket på mig när jag såg mina solskador, har jag varit noga med att undvika sol i mitt ansikte. Det här är år av solarium och sol. Fatta chocken!

img_8312-768x1024
Jag tycker dock att jag ser rätt trött ut när jag är blek. Eftersom jag är en gammal get som således hängt med i några år har jag sett en hel del Brun-Utan-Sol passera revy i mitt fejs. Alla av mindre bra kvalitet eller resultat.

När jag kom över TanCan för ett par år sedan blev jag helt såld. Förra året började jag sälja det märket själv och ni är några hundra här inne som liksom jag tokfastnat. TanCan ÄR den bästa BUS:en som finns på den svenska marknaden. Svensktillverkad utan en massa konstiga och farliga kemikalier. Dessutom så är den så trovärdig att det inte finns en käft som inte tror att man varit på Kanarieöarna. Typ. Man blir inte orange och du får inga fula fläckar på händerna. 

IMG_0383
IMG_0382
Just nu har jag kampanjpris på den, 249 kr istället för 298 kr. Ni som inte har testat, gör det. Jag LOVAR att ni inte kommer ångra er. Den här flaskan räcker till 3-4 helkroppssprut. Jag använder den dock bara till ansiktet vilket gör att den räcker superlänge. Viktigt som F-N är att, när man sprejar och det kanske blir en fläck, eller börjar rinna så GÖR INGENTING! Låt det torka, gå och lägg dig och duscha som vanligt nästa morgon. Då försvinner överflödet och kvar är en supersnygg jämn ”bränna”. På riktigt. Och ja, det kan komma på lakanen och ja, det går lätt bort i tvätten. Det är svinviktigt att man inte tar bort eventuella ”rinniga” fläckar innan det har torkat för d å kommer du bli randig eller fläckig.  Alltså: spreja, torka, duscha nästa morgon: klart!

HÄR hittar du den. Beställ före 13.00 idag så har du den i morgon, om Schenker sköter sig. Det brukar gå på en dag. Vi har mycket på lager och får hem ännu mer i nästa vecka. Only for you my friends!

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00