ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Förlåt mig Johanna Toftby

Vi som inte gillar att träna

Jag följer Johanna på Instagram. Vi känner inte varandra men jag tror att vi blivit presenterade för hundra år sen. Vi har inte så mycket gemensamt mer än samma smak när det kommer till ett visst väskmärke och även samma smak när det kommer till inredning. Eller ja, MIN stil och inte makens … som jag fått genomlida de senaste 18 åren. Fram till i år då allt ska bytas här hemma. “The Year of The Wife, just saying!” brukar jag säga när han muttrar om att jag köper och byter ut för många grejer.

Hur som. Igår fladdrade hon förbi på Instagram och jag noterar att hon lagt upp en video där hon tränar. Hon är min raka motsats: älskar träning. Jag hatar träning. Gick dock tillbaka till den där frekvensen flera gånger och tänkte: “hur jefla svårt kan det där vara?! Det ser ju löjligt enkelt ut, hon kanske inte är så vältränad ändå …” Inte det minsta avundsjuk på hennes kropp.

IMG_8568

Dagen gick och jag kom hem. Som vanligt av med alla kläder och på med sexy-housewife-stassen not. När jag kom ned till vardagsrummet for fan i mig. “Herregud, jag ska visa att det där är en baggis.” 

Alltså. Kan ju säga att jag är jefligt tacksam för att jag inte spelade in det där i slow motion. Sweet Lord, jag ser ju ut som en elefant på crack. Alla låren lossnade nästan från skelettet och plattröven slog i golvet.

Jag lovar på heder och samvete att a l d r i g mer tänka stöddiga tankar Johanna!

Förlåt mig Johanna Toftby

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights