ANNONS

Nya keepers och Synoptiks skatter

/

Innan vi åkte till  Nicaragua visste jag att Hege af Norway skulle vara svintrevlig eftersom mina kompisar från förra årets resa berättade det. Däremot hade jag ingen aning om resten. Årets gäng har varit mer än supertrevliga och vi har verkligen jobbat bra tillsammans, trots den extrema värmen.

En av hjälparbetare sa till Skellefte-Maud att hon tyckte att vi verkade ha de så kul tillsammans och att vi jobbade bra ihop. Bra iakttagelse där måste jag säga.

Dock var det två ladies som kom att bli av lite extra betydelse för mig: Hege af Norway och Skåne-Åsa traskade rakt in i mitt hjärta.

Jargongen har varit rå men mycket hjärtlig och vi har haft extremt kul ihop. Det bästa av allt är att de båda bor i Skåne så gissa om de inkluderas i in Skåne-turnén i sommar!  


  

  Det blåser sa*an i våra lösfransar..

  

Kan bara säga grattis Synoptik, dessa två bönor ska ni vara riktigt rädda om! Just saying..


Och så vill jag säga grattis till mig själv som har hittat två nya kompisar.

Men framför allt ett jätteTACK till ledningsgruppen på Synoptik; Roland, Lottie och Camilla, som än en gång gav mig förtroendet att få hänga med, det har varit en kalasresa! Thank you from the bottom of my heart.

Over änd out!?

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00