Honeys, I’m home!

Och fisatan vad jag fryser! Från 41 till 6 grader.

Talibanen:

”Meh, vad blek du är!

”Eh, VAD SÄGS OM ATT JAG HAR JOBBAT I TVÅ VECKOR?!”?

 

 1. Välkommen hem! Kan inte fatta att det redan gått två veckor, tänk så många liv som ni rört vid och påverkat för alltid under de här veckorna, barn som kommer att kunna få en utbildning tack vare er och människor som kommer att kunna försörja sin familj. Ni gör ett otroligt arbete, tack för att vi får följa med som små flugor på väggen och betrakta.
  Charlotta

 2. Carola skriver:

  Välkommen hem! Vilken fantastisk resa Ni gjort. Så härligt att se alla glada som Ni har hjälpt. Nisse blev glad förstår jag. Vet hur glad min hund blev när vi kom hem efter 2 veckors semester. Typ hysterisk :-))
  Trevlig helg!

 3. Karin skriver:

  Det är nackdelen med att du är storkonsument av BUS och alltid är brun : )) Välkommen hem.

 4. J skriver:

  Welcome home!

 5. Välkommen hem. Vill än en gång ge er en eloge för det fina jobb ni gjort för alla dessa tacksamma människor som nu fått ett nytt liv bara genom att få kunna se ordentligt. Så underbart det måste kännas i hjärtat. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..