Vad jag inte klarat mig utan

SOM jag är glad och tacksam över min JÄTTEväska jag fick av Malin på LidbyLiving innan vi åkte för SOM den har räddat mig med sin stora storlek.  

 Jag får ned en etta med kök i den. TACK än en gång Malin! 

 Sen det här; ujuj så smutsig man är varje dag … och torr i ansiktet. Håret är det enda som klarat sig eftersom jag använder Maybeautys hårolja, som inte syns i bild. Och hade inte Johanna skickat mig provburkar på Natura Bissé, som jag använder hemma men inte ville ta med mig om utifall resväskan skulle försvinna, hade jag haft en hy som sandpapper nu. Thank you baby!

(Dermovat:en har jag mot psoriasis i hårbotten, som alltid kommer när jag är stressad…)

 1. Eehhh… ryggsäck??? säger lärarinnan! 🙂

 2. Sara skriver:

  En till i-landsgrej: Min mamma har (troligen) psoriasis i hårbotten, men ingen vårdcentral-läkare har riktigt fördjupat sig i frågan eller skickat remiss till hudklinik. Hon har tappat väldigt mycket hår och försöker låtsas att det är ok, men jag ser hur hon lider av det efter att hon haft tjockt, vackert hår hela livet. :-(. Plus att det emellanåt kliar som f-n förstås. Är Dermovat något som funkar? Antar att det är receptbelagt?

  1. Jag tappar inget hår men har psoriasis och japp, det är receptbelagt. Be henne kräva det så kan hon prova.

   1. Sara skriver:

    Tack snälla för svar, jag ska säga åt henne att kräva remiss och recept. Inget mer mesande!

 3. I-landsfråga: har väskan några fack inuti eller är det ett enda stort fack (blev tok-förälskad när du visade den första gången och kan inte riktigt släppa den…)?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..