ANNONS

Mina kompisar här

/

Jag kanske borde presentera er för mina kompisar här! 

Hege af Norway. Regionchef syd.

  John, chefen. Jobbar på Synoptik i Norrköping men reser oftast med Vision For All, som han grundat. Det är VFA som tillsammans med Synoptik ordnar Optiker Utan Gränsers resor en gång om året. Synoptik äger namnet Optiker Utan Gränser. VFA själva är en ideell organisationsom anordnar resor i egen regi, fyra till sex gånger om året.
  Uppsala-Andreas, optiker.
  Göteborgs-Jaime, butikssäljare 
  Farsta-Camilla, optiker
 Skåne-Åsa, butikschef

  Skelkefte-Maud, optiker
 Spånga-Georgette, färdig optiker om 2 månader  
  Soon to be Helsingborg-Sara, färdig optiker om 2 månader

  Solna-Tomas, optiker
  Åsså jag!
 

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00