Nämen O J så tråkigt

avbild 2016-03-23 kl. 22.57.35

 1. Nä jag är inte avis, det är för varmt! Sådan värme klarar inte min kropp av, den lägger av helt. Fast lite avis är ju ändå, lite värme hade ju inte skadat… Lagom! 😀

 2. Nelly skriver:

  Beställt mina första pons! Zebra, tuff kvinna!!

  1. Åh, dom är s å snygga!

 3. Henna skriver:

  Hmpf… Inte alls avis… Inte alls……… ?

 4. Nelly skriver:

  Du menar mygg och törst – ja, det är synd om dig!

 5. Bitta skriver:

  Just temperaturen är jag inte avundsjuk på , låg som en utslagen säl när det var trettio grader i somras . Gillar mer lite lagom värme så man kan andas 🙂 Men jag skulle gärna vara med och dela ut glasögon för glädjen att hjälpa är oslagbar. Ska bli så kul att följa dig .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..