ANNONS

Stressalajnen

/

Sweet Lord som jag älgade runt igår.  

 Började med att åka ut till Pons-Carmen för att hämta två par Pons som jag hade beställt. Bor ju i såna på sommaren men har bara haft den platta modellen och får lätt hälsporre om jag går i dom 24/7. Nu beställde jag två olika varianter: en med kilklack och en med anatomisk sula.  

  
 Sjukt sköna! Lade upp ena skon på bordet när jag skulle fota och då fick Carmen en hjärtinfarkt på riktigt. Hon är extremt vidskeplig när det kommer till pjuck på bord. S o m jag skrattade! 
 Sa tack och hej och åkte till zoo-affären för att köpa mat till Nisse, annars lär han bli väldigt tunn under tiden jag är borta eftersom maken har noll koll. 

 Vidare in på Bromma Blocks för att köpa balsam… 

 … och en mus till iPaden eftersom jag har svårt att blogga utan mus. 

  
  Rasslade upp till Synoptik där mycket trevlig personal hjälpte mig att justera ett  par av mina solglasögon. 

  
  

 Hade med mig några barnglasögon som personalen i talibanens skola samlat in och jag ville veta styrkan i dom för att kunna leta efter mottagare på resan.  
 Drog till kontoret för att köpa en klocka av mig själv. Vill inte ha på mig dyra smycken eller finklockan till Nicaragua. Hade svårt att välja så jobbarkompisarna fick avgöra. 

 Inte så svårt att gissa vilken de valde va?!
Sa tack och hej och åkte hem till dyr-ICA för att köpa lunch. 

 Talibanen kom hem och gjorde supergott mellanmål. 
 Jag packade ned det sista sen gick vi ut med Nisse.  

 Maken kom hem från jobbet och vi åkte ut till hotellet på Arlanda. En biltur som i normala fall tar 20-25 minuter tog 1,50 timmar. Sinnessjuka påsklovsköer.
Slängde in väskorna på hotellrummet och gick ned till baren. 

 Hade makens älsklingsbrallor på mig…not.
Vi är 10 stycken som åker, den elfte, John (som är ansvarig) är redan på plats i Nicaragua.    

 Rätt var det var hörde jag någon bakom mig när jag stod och fotade. Det var Heidi, en av mina bloggläsare som jag aldrig träffat tidigare.  

  
  Heidi skulle åka till Kanarieöarna tidigt idag och sov också på samma hotell som oss. Jag blir ju så himla glad när ni läsare kommer fram. På riktigt. 
Åt min favoriträtt: potatismos. Skulle kunna leva på endast potatis. Lätt. 

 Drog i mig ett glas bubbel till och sen var det dags för sängen. 

    Eller ja, jag skulle blogga och hade stoppat ned mitt tangentbord som jag använde förra resan. Tryckte in iPaden i fodralet men inget hände. 
 Givetjeflavis verkar jag ha glömt en sladd som tydligen ska sitta mellan iPaden och tangentbordet…antar jag eftersom jag inte fick skiten att funka så nu är det pekfingervalsen på mobilen som gäller. Jag vet inte hur bra/dålig uppkopplingen kommer vara men jag vill att ni hänger med mig på den här resan. Jag godkänner kommentarerna så fort jag får nät så låt för bövelen inte bli att kommentera. Jag behöver er närvaro här inne!
Klockan 03.15 ringde klockan i morse. Planet lyfter 06.20. Först till Amsterdam, sen till Panama. Där blir vi sittande i 5,5 timmar. Utan internet! Sen flyger vi ett par timmar till Nicaragua. Resan tar 23,30 timmar och vi kommer ligga 7 timmar efter Sverige. 
Det är 40 grader varmt där idag. 
Oj så tråkigt.

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00