Veckans skolfröken and two days left

Har ni någonsin haft en så stor finne vid näsroten att det är helt jefla omöjligt att ha glasögonen på sin vanliga plats?

 

Nämen se , det har jag. Fifan som den värker. 

IMG_5795
Två dagar kvar. I morgon eftermiddag åker jag ut till Arlanda och sover på Radisson Blue Sky Hotel eftersom vi ska gå upp 03.00 fredag morgon. 

 

Jobbar sista dagen idag. Sen ska jag och min finne packa. Två veckors kläder ska meckas in i ett handbagage. That will be a challenge. Har förträngt hur jag bar mig åt förra året.

 

 1. P skriver:

  Finnen beror troligen på att du störs av något ämne i dom nya glasögonen

 2. Har ballongerna från oss kommit? Skickade dom med DHL i fredags.

  1. Mona skriver:

   Näpp! Tänkte på dig/er i morse faktist. De borde komma i morgon så jag åker förbi här och hämtar upp dom! Vad glad jag blir för att ni vill vara med på det här Karin, tack!

   1. Skickade dom till adressen du lämnade. Skulle hämtas ut på Nära dig i Bromma, tror jag.

 3. Jag har fått meddelande från Schenker att jag har fått paket av er att hämta. Men det konstiga är att det jag beställde den 10 mars har jag redan hämtat ut och vad detta nya ska vara har jag ingen aning om. Vem/var kontaktar jag ?

  1. Mona skriver:

   Har mailat dig!

   1. Kan du ge mig en mailadress jag kan maila dig på. Jag kan nu i stressen inte komma på mitt lösenord

 4. Jag brukade lyckas knöka ner 1 månads packning i handbagaget förut, och då åkte jag upp till Perus berg (3400 m.ö.h) så det var hyfsat kallt, hade en väska med precis det tillåtna måtten samt en svinstor ”handväska” där dator, ett ombyte, toalettartiklar, snacks, böcker m.m gick ner samt att jag alltid reste med min största jacka och tröja på mig. Japp, folk stirrade som galningar när man gick klädd så på ett plan till ett ”varmt” land. Haha. Du borde inte ha några problem eftersom ni åker till ett ganska varmt land, se bara till att så mycket som möjligt går att använda tillsammans.

 5. Fint att du tänker på öppenheten i dessa dagar! Snällt att ta emot en finne 🙂
  Men fan va fina brynen är! Ska börja samla till det nu. (Just nu, mage ont=lågt på kontot) Kram och fly safe!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..