När man är lat och testar något nytt

Jag är så stressad den här veckan och insåg härom dagen att jag kommer missa all god påskmat. Det var likadant förra året … då var vi ju i Guatemala. Vi prenumerar på Linas här hemma men idag ska jag prova något nytt. Mat från ett företag som heter SaffronCooks. En ny spelare på marknaden där en av delägarna är Årets Kock 2015, Thomas Sjögren.

 

Man beställer mat före 12.00 så får man maten samma dag och det jag föll för var att de ger överbliven mat till behövande. Me like.

 

För en stund sedan kom en annan av delägarna, Joseph Hajj, med maten jag hade beställt. 

IMG_5804
Älskar snyggt förpackade saker, vad det än må vara och jag älskar småföretagare som kämpar för att lyckas med att förverkliga sina drömmar. 
IMG_5805
Kvällens middag blir lamm och hembakat bröd med egenkärnat smör. I will tell you senare hur det smakade. Och näpp, detta är inget samarbete men är du nyfiken kan du kolla här!

 

Uppdaterat:

Well, som om mat lagad av Årets Kock 2015 ens kan smaka skit! Hur gott som helst. Så där ja, då har jag avklarat påsken. Nu är jag redo för Nicaragua!

 1. Anette skriver:

  Vad skönt med så bra leveranskostnad!

 2. Emma skriver:

  Idag kom mina gröna gummistövlar från Calou.. Kollade i måndags av en händelse i deras webbutik och hittade till fyndpris. Så himlans sköna. ??

 3. Bitta skriver:

  Ser ju underbart gott ut , kocken såg väldigt trevlig ut 🙂

 4. Mammy skriver:

  Vi utbölingar kan ju inte ens se deras meny!!
  Måste vara 08 tydligen!? 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..