ANNONS

Saker man inte vet om sina vänner

/

Gårdagen började med ett besök hemma hos en av dansmammorna. Talibanen tävlar i singeldans men också i grupp och nu skulle tjejerna prova ut sin nya gruppdräkt med accessoarer. 

IMG_4714
IMG_4712
IMG_4716
Dumpade talibanen hemma efteråt och åkte till jobbet för att hjälpa till att packa tuppar som ska ut i butikerna. Det gick så där med ett trasigt revben så efter ett par timmar jag upp. Maken lastade bilen full med tuppar och jag drog ut till min favoritkund på Ekerö, Kingswood.
IMG_4728
IMG_4727

Annika ska öppna ytterligare en butik i Viksjö, en bit utanför Stockholm, och jobbar dygnet runt just nu.

IMG_4730
Hon säljer SHITLOADS av våra tuppar så jag kommer mest troligt åka hit ett antal gånger de närmaste veckorna. …och man vet att man har bra kunder när kunden själv får lasta ur alla varor ur bilen. Jag kan inte bära ett skit med höger hand.

Hem och vila ett par timmar sen på med kvällsoutfiten;

IMG_4736
IMG_4737
ÄLSKAR mina IOAKU-ringar (HÄR).

Middag hemma hos goda vänner för att se Melodifestivalen. Älska när kompisar har koll på vad man har för laster.

IMG_4739

Talibanen såg extra mycket fram emot gårdagens deltävling eftersom en av hennes danslärare, Tomas Benstem gör de mesta av all koreografi varje år i Melodifestivalen, och igår skulle han dessutom vara med på scenen, med Linda Bengtzing.

IMG_4750

Varje gång vi är hemma hos dessa kompisar beter sig Nisse som en trotsig 3-åring. Det är något i huset som stör honom för han blir skitjobbig. Skäller och vill ut. Igår blev han så jefla sur på mig att han lade sig under soffan och gav mig onda ögat.

IMG_4754

Dom här kompisarna har vi känt i hundra år. Maken växte upp med värdinnan så det har blivit en hel del häng genom åren. När vi umgås brukar vi inte titta på tv och hemma hos dom har de tv-rummet i källaren. Huset har två badrum. Ett uppe på entréplan och ett i källaren. Igår behövde jag kissa och gick givetvis in i badrummet närmast tv-rummet. I det här huset bor de snart utflugna barnen på övervåningen. I det här huset har föräldrarna sovrummet i källaren och således är badrummet i källaren deras och icke barnens. I det här huset bor det två akademiker med ”viktiga” jobb.

Sätter mig och kissar och ser mig omkring. Ähum. Ankor. Ö.v.e.r.a.l.l.t.

IMG_4760
IMG_4761
IMG_4759
IMG_4764
IMG_4762
IMG_4763
IMG_4758
Jag har känt dom här tomtarna i 20 år och inte haft en aning om att de har en hel jefla ankfarm i källaren. Inser att jag för resten av livet kommer bli tvungen att köpa varenda anka jag ser framöver!

Idag skiner solen både inne och ute. I morgon börjar sportlovet här i Stockholm och talibanen håller på som bäst att packa för att åka ut till mormor och morfar i skärgården. Själv måste jag städa. Som vanligt. Jag är Plockchef i det här hushållet och det tar fanimej aldrig slut.

När jag har plockat färdigt ska jag ut till Jane och tanka lite kompiskärlek.

Vad ska ni göra idag?

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00