Älska att ha något att se fram emot

Igår kom en JÄTTECONTAINER med några tusen plåttuppar till kontoret. JÄTTEBRA att man i ett inlägg råkade skriva att det går JÄTTEBRA att åka till dyr-ICA och hämta ut beställda paket, och bära med vänster hand, när man har ett brutet revben. Alltså får man ett samtal från kollegorna om att det går JÄTTEBRA att komma till kontoret och dra pallvagnen fram och tillbaka … med vänster hand.

 

11643405-origpic-a56b76

Det här var bara den första sändningen, nästa kommer om två veckor. Vi säljer dessa tuppar som gräs eftersom de är otroligt fina. (Här, om du är nyfiken.)

 

Åkte raka vägen hem, tokslut, och somnade i 2 timmar, vaknade, på med lite nytt bling och sen in till stan.

IMG_4662
Älskar våra nya smycken och jag älskar grönt!

 

In till favorithaket på Norr Mälarstrand, Orangeriet/Trattorian.

IMG_4666
Beställde in lite bubbel under tiden jag väntade på … 
IMG_4664 (1)
… my very best friend W. 
IMG_4670
Alltså, jag är ofta på det här haket, flera gånger i månaden, men på sista tiden har de fått för sig att ha en DJ som spelar musik. Jättetrevligt, men fan inte när man ska sitta och prata. Eller försöka höra vad någon säger i telefonen.
IMG_4701
Vi var rörande överens om att vi mest troligt är för gamla för sådana här ställen.

 

Efter fyra timmars non stop babbel skildes vi åt, med en plan att äntligen åka till Las Vegas i höst. Oj så kul vi kommer ha det and you will join us. Förra gången åkte vi dit med varsin resväska och åkte hem med 9 st! W kommer därifrån och vet exakt var någonstans man kan göra sjuka rea-kap.

 

Idag solig lördag. Ska till kontoret och packa tuppar. Eller nä, jag ska sitta bakom skrivbordet och fakturera. Ikväll middag hos vänner.

 

Solen skiner som sagt och jag noterar att mina fönster ser förjefliga ut. I år tänker jag hyra in en fönsterputsare, tips änybody?

 1. Nilla skriver:

  Vad ung W ser ut på första bilden 🙂 Ser framemot att ”följa med er” till Las Vegas 🙂

 2. Cissi skriver:

  Du måste ringa Bromma Fönsterputs!!
  Det är Sveriges äldsta fönsterputsfirma, dotterbolag till Rahms AB, Sveriges äldsta städfirma.
  Jag jobbar där, så jag vet att våra fönsterputsare är bäst!
  08-Tel +46-8-730 09 60
  http://www.brommafonsterputs.se
  Prata med Johan!

 3. gnutten skriver:

  https://www.facebook.com/events/1709494702667457/

  Snälla Mona, gå in och läs. Bygdens son ligger förolyckad i Bangkok och måste till Sverige för vård. Men ingen statlig myndighet eller försäkringsbolag hjälper till att flyga honom till Sverige . 1000 000:- krävs för att få hem honom. Hände förra söndagen, 800 000:- är insamlat till idag , fantastiskt, men det fattas fortfarande 200 000. Jag vet att ditt hjärta är öppet för detta och dessutom kommer din man härifrån, så snälla bidra med att sprida budskapet, så de sista slantarna kommer in <3 Det kunde varit ditt eller mitt barn ! En rekorderlig svensk familj vars son befinner sig just nu i helvetet, och varje sekund är dyrbar. Snälla……

  1. Tara skriver:

   Läste om honom. Fruktansvärt!

   ?

 4. Det brukar finnas flera seniorföretag som utför sådant noga och till bra pris. De brukar heta seniorproffs och dyl. Kolla om det finns inom ditt område.

 5. Av förklarliga skäl har jag inga direkta tips på fönsterputsare i Stockholm (hälsningar från Skåneland) men jag har ett allmänt råd. Välj om möjligt en liten aktör, gärna någon som själv bor i området eller i närheten och som gör jobbet själv eller bara har ett fåtal anställda och som är mån om kunderna och rädd om sitt rykte. Det finns tyvärr många exempel på inbrott som har föregåtts av fönsterputsning och en del av de stora företagen verkar ta in nytt folk utan större urskiljning. Det har förekommit fall där fönsterputsarna haft anknytning till utländska inbrottaligor och kunnat sondera marknaden i lugn och ro medan vederbörande putsade fönster, i alla fall här nere.
  Charlotta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..