ANNONS

Älska att ha något att se fram emot

/

Igår kom en JÄTTECONTAINER med några tusen plåttuppar till kontoret. JÄTTEBRA att man i ett inlägg råkade skriva att det går JÄTTEBRA att åka till dyr-ICA och hämta ut beställda paket, och bära med vänster hand, när man har ett brutet revben. Alltså får man ett samtal från kollegorna om att det går JÄTTEBRA att komma till kontoret och dra pallvagnen fram och tillbaka … med vänster hand.

11643405-origpic-a56b76

Det här var bara den första sändningen, nästa kommer om två veckor. Vi säljer dessa tuppar som gräs eftersom de är otroligt fina. (Här, om du är nyfiken.)

Åkte raka vägen hem, tokslut, och somnade i 2 timmar, vaknade, på med lite nytt bling och sen in till stan.

IMG_4662
Älskar våra nya smycken och jag älskar grönt!

In till favorithaket på Norr Mälarstrand, Orangeriet/Trattorian.

IMG_4666
Beställde in lite bubbel under tiden jag väntade på … 
IMG_4664 (1)
… my very best friend W. 
IMG_4670
Alltså, jag är ofta på det här haket, flera gånger i månaden, men på sista tiden har de fått för sig att ha en DJ som spelar musik. Jättetrevligt, men fan inte när man ska sitta och prata. Eller försöka höra vad någon säger i telefonen.
IMG_4701
Vi var rörande överens om att vi mest troligt är för gamla för sådana här ställen.

Efter fyra timmars non stop babbel skildes vi åt, med en plan att äntligen åka till Las Vegas i höst. Oj så kul vi kommer ha det and you will join us. Förra gången åkte vi dit med varsin resväska och åkte hem med 9 st! W kommer därifrån och vet exakt var någonstans man kan göra sjuka rea-kap.

Idag solig lördag. Ska till kontoret och packa tuppar. Eller nä, jag ska sitta bakom skrivbordet och fakturera. Ikväll middag hos vänner.

Solen skiner som sagt och jag noterar att mina fönster ser förjefliga ut. I år tänker jag hyra in en fönsterputsare, tips änybody?

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00