ANNONS

Svinbra pris på svinbra ljus

/

Alla som hänger här inne vet ju att jag är en sucker för Village Candle. Kommer aldrig att sluta med dom. Min mamma är superallergisk mot doftljus och trots att jag har gett henne VC’s mildaste dofter så har det inte gått.

Förra veckan drog vi ut en mailkampanj med bland annat sojavaxljus från Reunion Home. Köp 3 betala för 2. Tänkte inte så mycket mer på det förrän jag träffade mamma igår. Efter Formex-mässan i januari fick jag med mig ett gäng ljus hem av Maria, som äger Reunion Home. Hon står på Österlen och kokar sina ljus. Dygnet runt.

Jag gav ett till mamma. Igår säger hon: ”du kan hälsa dina allergiska bloggläsare att för första gången har jag hittat ett ljus som vi som är överkänsliga mot dofter tål!” 

Nu är ju alla människor olika, så klart, men hon är e x t r e m t allergisk. Jag kan inte ha några som helst snittblommor här hemma utan att hon börjar nysa 2 minuter efter att hon kliver innanför dörren.

mavbild 2016-02-25 kl. 10.46.53

Min favoritdoft, all time high e v e r, är den HÄRAlltså, den är så god, så god, s å  g o d! Passa på och beställ nu när vi kör kampanj, 3 för 2. 

Och ni som inte fått era TanCan ännu, de kommer mer nästa vecka. Det packas varje dag på kontoret men eftersom det är så bra pris på den nu kommer det shitloads med beställningar. Jag kommer bara ha kampanjpriset februari månad ut, så passa på nu!

IMG_3989

Älska att se beställningar från er som vågat prova och som nu är inne på andra vändan. Kan inte bli ett bättre betyg för en produkt. Och jag säger det igen: beställ gärna två på en gång, om ni kan, eftersom det blir ordinarie pris om någon vecka.

HÄR hittar du den.

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00