Svinbra pris på svinbra ljus

Alla som hänger här inne vet ju att jag är en sucker för Village Candle. Kommer aldrig att sluta med dom. Min mamma är superallergisk mot doftljus och trots att jag har gett henne VC’s mildaste dofter så har det inte gått.

 

Förra veckan drog vi ut en mailkampanj med bland annat sojavaxljus från Reunion Home. Köp 3 betala för 2. Tänkte inte så mycket mer på det förrän jag träffade mamma igår. Efter Formex-mässan i januari fick jag med mig ett gäng ljus hem av Maria, som äger Reunion Home. Hon står på Österlen och kokar sina ljus. Dygnet runt.

 

Jag gav ett till mamma. Igår säger hon: ”du kan hälsa dina allergiska bloggläsare att för första gången har jag hittat ett ljus som vi som är överkänsliga mot dofter tål!” 

 

Nu är ju alla människor olika, så klart, men hon är e x t r e m t allergisk. Jag kan inte ha några som helst snittblommor här hemma utan att hon börjar nysa 2 minuter efter att hon kliver innanför dörren.

mavbild 2016-02-25 kl. 10.46.53

Min favoritdoft, all time high e v e r, är den HÄRAlltså, den är så god, så god, s å  g o d! Passa på och beställ nu när vi kör kampanj, 3 för 2. 

 

Och ni som inte fått era TanCan ännu, de kommer mer nästa vecka. Det packas varje dag på kontoret men eftersom det är så bra pris på den nu kommer det shitloads med beställningar. Jag kommer bara ha kampanjpriset februari månad ut, så passa på nu!

IMG_3989

Älska att se beställningar från er som vågat prova och som nu är inne på andra vändan. Kan inte bli ett bättre betyg för en produkt. Och jag säger det igen: beställ gärna två på en gång, om ni kan, eftersom det blir ordinarie pris om någon vecka.

 

HÄR hittar du den.

 1. Nag champaljusen är underbara, är helt hooked på dem! Hur länge har ni det erbjudandet?

  1. Mona skriver:

   Vet inte om jag ska vara ärlig. Det var något som maken och Maria på Reunion kom överens om. Har du en deadline?

   1. Nej, det behöver du inte vara! 😉 Kör på strutsmetoden och tänker, nya stålingar kommer in … Har redan beställt ljusen! 🙂

 2. Skhm skriver:

  Beställde Marc Inbane, får 5 av 5 av mig ?.
  Dels för att man ser resultatet på engång och behöver ej duscha bort överflödigt färg som med Tancan. Fått massa komplimanger att det ser så jämt och fint ut.
  Fick det även med Tancan men själv tycker jag mera om Marc Inbane.

  1. Mona skriver:

   Tack för att du återkopplar. Skitviktigt för oss!

 3. Micaela skriver:

  Har du sett tipset om bostad du fått på fb? En 1a i Bromma med balkong

  1. Såg det, och har svarat. Hon klarar bara 7-8000…tyvärr.

   1. Micaela skriver:

    Ja jag såg det saftiga priset…Jag som tycker min 2a är dyr som ligger på 3100 haha. Ville bara kolla så att du sett det ifall det hade passat 🙂

    1. Mona skriver:

     Tack, bra att ni har koll! Jag är skitdålig på att vara inne på min Facebook-sida..

   1. Anni skriver:

    Ni får höja hennes lön ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..