Vad ska vi hitta på?

Jag tänker ofta på bloggträffar men har haft lite dåligt med tid det senaste året. Drömmen är att åka runt lite var stans i Sverige och träffa er men maken påstår att jag har ett jobb att sköta. Förstår inte riktigt vad han pratar om. Sjukt mycket roligare att träffa er än att träffa honom om dagarna..

 

Vad skulle ni tycka vore kul? Alltså, vilken typ av event ska jag ordna? Mirka och jag kommer att göra något, vi ska bara komma på formen. Vi båda vill egentligen bara umgås med er utan att det ska vara särskilt uppstyrt.

 

Ge mig lite feedback/önskemål please.

 1. V skriver:

  Något som inte kostar en massa. En långlunch i Sthlm?

 2. Sassa skriver:

  Jag skulle gärna komma men ofta har det varit så att ekonomin sätter tvärstopp när det kostat lika mycket som jag har kvar efter hyran. Är jätteglad för dem som kunnat följa med för ni ser ut och ha haft hejdundrande kul! Så min önskan är lite mer budgetvariant, middag vin och möjlighet till boende för dem som vill/behöver efter för mycket skratt och bubbel;)
  Alla verkar roliga och trevliga i kommentarerna så vi kanske inte behöver så mycket mer än middag mingel och mmmmmmycket champagne!

  1. Mona skriver:

   Var bor du?

 3. Angel skriver:

  Kör en turné. Åk runt till olika delar av landet. För många så är det resan som man inte har råd med. Om man inte behöver åka så långt så kan fler komma på dom olika träffarna. Behöver inte vara något stort påkostat galej med föreläsare. Något enkelt där man kan mingla och lära känna varandra lite tror jag många hade uppskattat.

  1. Eb skriver:

   Jag ser framför mig hur Mona ägnar större delen av tiden åt att bråka med GPS:en och köra vilse, hehe. 😉

   1. Angel skriver:

    Mirka får köra.

 4. Falkenbergs strandbad är oslagbart! Kommer bli så kul ☺
  Kram Pernilla

 5. Emma skriver:

  Åh!! Jag vill oxå! Förmodligen ensam eftersom jag inte har några vänner som läser din blogg, men jag är ju ändå en social varelse så det lär väl lösa sig. Gärna norr om tullarna då jag själv till vardags huserar i sydöstra Jämtland ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..